Management integrat şi centralizat pentru mediul de dezvoltare şi testare jocuri
Companie care dezvoltă aplicaţii interactive , jocuri, conținut și servicii interactive pentru echipamente conectate la Internet, PC-uri și dispozitive mobile.
Case_Game_testing_solutions
Control simplu și centralizat asupra accesului, soluţie modulară, transmisii sigure de date
Clientul avea nevoie de o platformă modulară şi administrată centralizat, care să permită adăugarea de echipamente IT în camera de date şi să ofere scalabilitatea necesară creşterii numărului de testeri în locaţia existentă.
Clientul dorea o instalare simplă și rapidă a platformei într-un mediu IT complex, însă relativ limitat ca spațiu. Cerințele vizau o soluție centralizată de gestiune şi distribuție pentru conectarea între servere, PC-uri și monitoare, care să permită transferul imaginilor HD în timp real. În urma creșterii constante a diviziei de testare, clientul dorea să instaleze consolele într-un spaţiu accesibil, iar computerele într-o locație securizată, la distanță față de tastaturile, display-urile și controlerele utilizate efectiv, de către echipa de testare. Pentru reușita proiectului era esenţial ca fiecare tester să primească semnal video HD nedistorsionat și să poată vizualiza uşor și rapid orice profil.
ATEN a oferit soluţia perfectă bazată pe extenderele KVM over IP din gama Altusen™ și platforma software Matrix Manager. Prin integrarea a câteva sute de KE6900 cu aplicația CCKM Matrix Manager, soluția dezvoltată de ATEN permite o conexiune sigură și fiabilă cu orice consolă de gaming sau PC din locație.
Case_Game_testing_solutions_software
Colaborarea a început cu un proiect pilot, în care căruia ELKO a livrat două echipamente KE6900 (T+R) pentru testare. Complementar, o echipă comună de la distribuitor și integrator a făcut clientului o prezentare extinsă a soluției, bazată pe documentația oferită de ATEN. În etapa de testare a reţelei şi a configurării specifice clientului, o echipă de specialişti ATEN a fost implicată în ajustarea diverselor echipamente utilizate.
Control acces simplu și centralizat
Soluția CCKM Matrix Manager dezvoltată de ATEN permite controlul și managementul centralizat al tuturor echipamentelor KE6900. Administratorii pot acorda drepturi de acces diferențiate în funcție de profilul utilizatorilor.
Soluție modulară, ușor de extins în viitor
Unul dintre principalele avantaje ale soluției ATEN de KVM over IP este scalabilitatea. Echipele de management au capacitatea să adauge noi console şi testeri, utilizând aceeaşi infrastructură IT.
Rezoluție full HD
Extenderele DVI KVM din seria KE6900 IP suportă conectivitate video și USB, permițând echipelor de testare vizualizarea jocurilor la o rezoluție 1080p. Aceștia pot utiliza multiple display-uri, având totodată conectivitate USB.
Transmisii sigure de date la mare distanță
Seria de echipamente KE6900 Series utilizează protocolul de criptare AES-128 bit pentru securizarea datelor, înainte de transmiterea acestora în reţele de mare distanță și decriptarea datelor la destinație. Aceasta face ca informațiile critice cu privire la dezvoltarea software să nu poată fi accesate de persoane neautorizate. Suportul pentru transmisii sigure de date, pe distanțe mari, asigură şi restricţionarea accesului la camera de date.
Integrator/Implementare: COMPUTING TECHNOLOGY BUSINESS S.R.L.
Distribuitor/Consultanță/Livrare produse: ELKO
aten
  1. Blog, Studii de caz
  2. Management integrat şi centralizat pentru mediul de dezvoltare şi testare jocuri