HPE Alletra Storage MP
Noile servicii incluse în HPE Alletra Storage MP oferă experiență intuitivă în cloud, stocare scalabilă de înaltă performanță și protecția datelor din mediul hibrid prin HPE GreenLake.
Companiile, indiferent de dimensiunea lor, caută să utilizeze datele pentru a obține rezultate mai bune, reducând costurile și complexitatea gestionării acestora. În același timp, volumul global de date generate este de așteptat să se dubleze până în 2026, conform unei prognoze realizate de analiștii IDC. Organizațiile se confruntă acum cu o gamă eterogenă de tipuri de sarcini de lucru și protocoale de date, fiecare necesitând sisteme diferite de suport și management. De asemenea, organizațiile duc o luptă continuă pentru a face backup, pentru a-și proteja și recupera datele pe care le dețin și de care depind în derularea activităților zilnice.
Pentru a ajuta organizațiile să lase de-o parte acest coșmar pe care îl poate reprezenta ciclul de viață al datelor, HPE introduce pe platforma GreenLake o nouă soluție de stocare modulară configurabilă de tip bloc sau fișiere. HPE GreenLake este un model IT bazat pe consum, care combină flexibilitatea cloud-ului cu securitatea soluțiilor locale, totul la un cost lunar previzibil. Suita de servicii GreenLake oferă echipelor IT o modalitate mai ușoară de a pune la dispoziția utilizatorilor din cadrul organizației un mediu fiabil, agil și sigur, ferit de probleme tehnice.
Hewlett Packard Enterprise a anunțat recent disponibilitatea unor noi servicii de date de tip fișier sau bloc, pentru recuperare în caz de dezastre și pentru backup, concepute în scopul de a ajuta clienții să elimine concentrările masive de date izolate, să reducă costurile și complexitatea și să îmbunătățească performanța. Noile servicii de date pentru stocarea fișierelor asigură performanțe extinse de nivel enterprise în cazul sarcinilor de lucru ce gestionează volume mari de date, iar serviciile de stocare de tip bloc extinse pun la dispoziție stocare mission-critical cu costuri de nivel mediu.
Noile servicii de stocare de tip fișier și bloc folosesc avantajele puse la dispoziție de o arhitectură flexibilă prin HPE Alletra Storage MP, astfel încât clienții pot stoca, gestiona și proteja toate tipurile de date prin intermediul unei singure platforme unificate pentru întregul cloud hibrid. Împreună, noile servicii de date asigură o experiență intuitivă de operare în cloud, ce le permite clienților să transforme gestionarea ciclului de viață al datelor și să prospere în era analizelor aprofundate.
HPE Alletra Storage MP acceptă o infrastructură dezagregată ce folosește mai multe protocoale de stocare pe același hardware care se poate scala independent pentru performanță și capacitate. Clienții beneficiază de o singură platformă cloud unificată pentru a implementa, gestiona și orchestra datele și serviciile de stocare, indiferent de volumul de lucru și protocolul de stocare utilizat. Flexibilitatea HPE Alletra Storage MP oferă în prezent un preț mai bun pentru performanță și capacitatea de a extinde în viitor infrastructura în mod eficient pe același hardware, sporind în același timp protecția investițiilor. De asemenea, experiența intuitivă în cloud alimentată de AIOps oferă capacitatea de a furniza și gestiona stocarea fără a fi nevoie de cunoștințe specializate.
HPE GreenLake extinde stocarea în bloc
Noile oferte de stocare de tip fișier și bloc HPE, care folosesc avantajele arhitecturii flexibile HPE Alletra Storage MP, sunt disponibile prin HPE GreenLake. Posibilitatea de access și management a stocării de date de tip fișier și bloc dintr-o singură platformă unificată le permite clienților să se concentreze pe valorificarea puterii datelor pentru a stimula inovația și a obține un avantaj competitiv.
HPE GreenLake for File Storage se extinde pentru a accelera procesarea cantităților mari de date prin scalarea performanței enterprise, cu rate de transfer de ordinul a sute de gigaocteți pe secundă. Noul serviciu de stocare a fișierelor reunește experiența în cloud HPE GreenLake și software-ul VAST Data pentru a pune la punct un serviciu de fișiere cu reziliență avansată, conceput pentru o scară de ordinul exabytes.
HPE GreenLake for Block Storage se extinde pentru a oferi disponibilitatea, performanța și scalabilitatea stocării mission-critical cu costuri de nivel mediu. Noul HPE GreenLake for Block Storage este primul serviciu dezagregat din industrie, scalabil și cu o garanție de disponibilitate a datelor de 100%. HPE GreenLake for Block Storage oferă acum un preț mai avantajos pentru nivelul de performanță pus la dispoziție, dar cu aceeași arhitectură mereu activă, mereu rapidă, concepută pentru a ajuta clienții să se încadreze în nivelurile de SLA solicitate pentru aplicații critice și încărcare mixta.
Protecție integrată a datelor în cloud hibrid
HPE GreenLake are acum o abordare unificată pentru procesele de recuperare în caz de dezastru și cele de backup și recuperare.
HPE GreenLake for Disaster Recovery reduce pierderile de date și durata de nefuncționare prin protecția continuă a datelor în platforma SaaS globală, scalabilă, a HPE, ce folosește un model de facturare flexibilă. Construit folosind tehnologia Zerto, HPE GreenLake for Disaster Recovery oferă o recuperare rapidă și flexibilă în cazul apariției oricărei întreruperi folosind experiență simplă unificată, automatizată, bazată pe mașini virtuale.
HPE GreenLake for Backup and Recovery protejează fără efort și în mod eficient sarcinile de lucru derulate on-premise sau în cloud, folosind management unificat și un singur catalog de date pentru sarcinile de lucru din mediile cloud private și publice. De asemenea, pune la dispoziție orchestrare bazată pe politici, eficiență superioară a stocării și facturare bazată pe consum, livrate printr-o soluție 100% SaaS. Serviciile HPE Pointnext sunt disponibile pentru a îmbunătăți strategiile de modernizare a organizațiilor ce pun în prim plan datele și pentru a oferi clienților o experiență de cel mai înalt nivel.
Pentru mai multe detalii, nu ezita să iei legătura cu noi la RO_HPE@elko.ro
  1. Blog, Studii de caz
  2. HPE Alletra Storage MP