Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO
presă cariere

Ne asumăm rolul de distribuitor care creează legatura dintre domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor și face informația accesibilă.

Colaborare Aducem oamenii împreună, consolidăm cunoștințele, susținem asumarea unor valori comune. Împreună suntem mai puternici.
Aport de cunoștințe Conectăm domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor. Adăugăm expertiza noastră, facem informația accesibilă.
Încredere Ne implicăm. Oferim competență și expertiză. Livrăm conform promisiunilor.
Pasiune Suntem creativi și inventivi. Nu ne e teamă să facem lucrurile în mod diferit.
Evoluție Nu este vorba numai despre cifre, despre premii și despre a fi în topuri. Investim cunoștințele noastre în industrie pentru a facilita progresul nostru comun.

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune.

ELKO Group reprezintă 400 de producători, oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de comercianți, producători de calculatoare, integratori de sisteme din 31 de țări din Europa și Asia Centrală.
ELKO Romania (ELKOTECH ROMANIA SRL) face parte din ELKO Group din 1999. Este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video și industriale, software, periferice.
17 birouri
4 centre logistice
30 de țări cu prezență
36 000 Produse
10 000 Clienți
400 Producători
Gabriela Gheorghe Director General
Brîndușa Belgrader Manager Echipa Product Management
Adriana Popa Director Marketing
Violeta Oncică Director IT
Claudiu Oniuc Director Logistic
Carmen Stanciu Director Financiar
Dorel Ioan Mocanu Manager Echipa Soluții
Larisa Ștefan Manager Echipa Vânzări
Monica Popescu Manager Resurse Umane
Vreau să devin partener