Despre noi

Rolul nostru în calitate de distribuitor de produse IT și electronice de consum este să creăm legătura dintre domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor și să facem informația accesibilă clienților.

Viziune ELKO. Prima ta alegere.
Misiune Abordare centrată pe client.
Valori Relațiile cu angajații, clienții și partenerii reprezintă cea mai mare valoare a noastră.
Promisiunea brandului Grow Smarter.
Personalitatea brandului Deschis și conectat. Dinamic și ambițios.

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune.

ELKO Group reprezintă peste 350 de producători și oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 13 țări din Europa și Asia Centrală. ELKO Group are sediul central în Riga, Letonia. În prezent, compania are peste 1,000 de angajați. Grupul ELKO aparține mai multor entități juridice și își are sediul în Riga, Letonia.
ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game extinse de echipamente și solutii IT. Portofoliul său include PC-uri, componente hardware, electronice pentru uz casnic și de birou, telefoane mobile, software, infrastructură IT și soluții de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, precum și electronice de consum. ELKO Romania comercializează aceste produse exclusiv prin intermediul partenerilor săi: reselleri, retaileri, magazine online, companii specilalizate în proiectarea, instalarea și distribuția de soluții IT, sisteme de comunicații și de supraveghere video. Această abordare permite ELKO Romania să acopere toate canalele de distribuție IT & Telecom și să ofere soluții complete și adaptate pentru diversele nevoi ale clienților săi.
13 țări
16 birouri
2 centre logistice
40 000 Produse
10 000 Clienți
350 Producători
Carmen Stanciu Director General
Mircea Ciucur Director Comercial
Bogdan Cristian Director de Vânzări
Adriana Popa Director Marketing
Oana Serban Manager Financiar
Lavinia Ioana Manager Soluții
Brîndușa Belgrader Manager Calitate și Satisfacție a Clienților
Arabela Marin Manager Resurse Umane
Cristian Ciucu Manager Logistică
Vreau să devin partener
  1. Despre noi