Despre noi

Ne asumăm rolul de distribuitor care creează legatura dintre domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor și face informația accesibilă clienților.

Re Revânzători Pentru revânzători oferim un portofoliu extins de produse IT și electronice de consum, precum și un nivel excelent de suport.
In Integratori de soluții Pentru integratorii de soluții asigurăm competențele și resursele necesare adresării oricăror cerințe de business.
En Enterprise Pentru mediul enterprise corelăm într-un mod profesional cerințele clienților cu cele mai noi tehnologii și cele mai bune soluții.
Colaborare Aducem oamenii împreună, consolidăm cunoștințele, susținem asumarea unor valori comune. Împreună suntem mai puternici.
Aport de cunoștințe Conectăm domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor. Adăugăm expertiza noastră, facem informația accesibilă.
Încredere Ne implicăm. Oferim competență și expertiză. Livrăm conform promisiunilor.
Pasiune Suntem creativi și inventivi. Nu ne e teamă să facem lucrurile în mod diferit.
Evoluție Nu este vorba numai despre cifre, despre premii și despre a fi în topuri. Investim cunoștințele noastre în industrie pentru a facilita progresul nostru comun.

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune.

ELKO Group reprezintă 350 de producători, oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de comercianți, producători de calculatoare, integratori de sisteme din 13 de țări din Europa. ELKO Group are sediul central în Riga, Letonia.
ELKO Romania (ELKOTECH ROMANIA SRL) face parte din Grupul ELKO din 1999. Este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city - precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.
13 țări
17 birouri
2 centre logistice
40 000 Produse
10 000 Clienți
350 Producători
Carmen Stanciu Director General
Mircea Ciucur Director Comercial
Bogdan Cristian Director de Vânzări
Adriana Popa Director Marketing
Oana Serban Manager Financiar
Lavinia Ioana Manager Soluții
Brîndușa Belgrader Manager Calitate și Satisfacție a Clienților
Arabela Marin Manager Resurse Umane
Cristian Ciucu Manager Logistică
Vreau să devin partener
  1. Despre noi