Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO
presă cariere

Ne asumăm rolul de distribuitor care creează legatura dintre domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor și face informația accesibilă.

Colaborare Aducem oamenii împreună, consolidăm cunoștințele, susținem asumarea unor valori comune. Împreună suntem mai puternici.
Aport de cunoștințe Conectăm domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor. Adăugăm expertiza noastră, facem informația accesibilă.
Încredere Ne implicăm. Oferim competență și expertiză. Livrăm conform promisiunilor.
Pasiune Suntem creativi și inventivi. Nu ne e teamă să facem lucrurile în mod diferit.
Evoluție Nu este vorba numai despre cifre, despre premii și despre a fi în topuri. Investim cunoștințele noastre în industrie pentru a facilita progresul nostru comun.

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune.

ELKO Group reprezintă 400 de producători, oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de comercianți, producători de calculatoare, integratori de sisteme din 31 de țări din Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1768 milioane USD. ELKO Group este deținut de mai multe entități legale și de fondul de investiții Amber Trust. ELKO Group are sediul central în Riga, Letonia.
ELKO Romania (ELKOTECH ROMANIA SRL) face parte din Grupul ELKO din 1999. Este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city - precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.
17 birouri
4 centre logistice
30 de țări cu prezență
36 000 Produse
10 000 Clienți
400 Producători
Gabriela Gheorghe Director General
Carmen Stanciu Director Financiar
Adriana Popa Director Marketing
Claudiu Oniuc Director Logistic
Brîndușa Belgrader Manager Echipa Product Management
Dorel Ioan Mocanu Manager Echipa Soluții
Larisa Ștefan Manager Echipa Vânzări
Monica Popescu Manager Resurse Umane
Vreau să devin partener