Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

Presă

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune.

ELKO Group reprezintă 350 de producători, oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de comercianți, producători de calculatoare, integratori de sisteme din 12 de țări din Europa. ELKO Group este deținut de mai multe entități legale. ELKO Group are sediul central în Riga, Letonia.
ELKO Romania (ELKOTECH ROMANIA SRL) face parte din Grupul ELKO din 1999. Este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații. soluții smart building și smart city - precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.
28 iul.
Portabilitate extinsă și performanțe de top cu laptopurile HP ProBook G9
Citește mai mult
29 iun.
ELKO anunță noile stații de lucru rigidizate lansate de Getac: X600 și X600 Pro
Citește mai mult
23 iun.
Cifră de afaceri record pentru ELKO Romania în anul 2021
Citește mai mult
Svens Dinsdorfs icon CEO ELKO Group
Pentru relații cu presa
Adriana Popa Marketing Director
Strada Copilului 18, Bucuresti, 012178
ph: +40 (21) 224.60.94 adriana.popa@elko.ro
  1. Despre noi
  2. Presă