Presă

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune.

ELKO Group reprezintă peste 350 de producători și oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 13 țări din Europa și Asia Centrală. ELKO Group are sediul central în Riga, Letonia.
În prezent, compania are peste 1,000 de angajați. Grupul ELKO aparține mai multor entități juridice și își are sediul în Riga, Letonia.
ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game extinse de echipamente și solutii IT. Portofoliul său include PC-uri, componente hardware, electronice pentru uz casnic și de birou, telefoane mobile, software, infrastructură IT și soluții de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, precum și electronice de consum. ELKO Romania comercializează aceste produse exclusiv prin intermediul partenerilor săi: reselleri, retaileri, magazine online, companii specilalizate în proiectarea, instalarea și distribuția de soluții IT, sisteme de comunicații și de supraveghere video. Această abordare permite ELKO Romania să acopere toate canalele de distribuție IT & Telecom și să ofere soluții complete și adaptate pentru diversele nevoi ale clienților săi.
08 apr.
ELKO Romania anunță noua cameră multifuncțională audio-video de tip dome AXIS Q9307-LV
Citește mai mult
28 mar.
ELKO Romania: Transmisii live permanente prin noua cameră corporală Axis cu tehnologie LTE/4G
Citește mai mult
26 mar.
ELKO Romania introduce în portofoliu produsele TESLA Smart, pentru controlul și automatizarea locuinței inteligente
Citește mai mult
Svens Dinsdorfs icon CEO ELKO Group
Pentru relații cu presa
Adriana Popa Marketing Director
Strada Copilului 18, Bucuresti, 012178
ph: +40 (21) 224.60.94 adriana.popa@elko.ro
  1. Despre noi
  2. Presă