Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact
presă cariere

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune.

ELKO Group reprezintă 210 de producători, oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de comercianți, producători de calculatoare, integratori de sisteme din 31 de țări din Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1593 milioane USD. ELKO Group este deținut de mai multe entități legale și de fondul de investiții Amber Trust. ELKO Group are sediul central în Riga, Letonia.
ELKO Romania face parte din ELKO Group și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.
14 nov.
ELKO anunță posibilitatea de a analiza performanțele camerelor Axis prin noua funcție Live Gallery a CamStreamer
Citește mai mult
12 oct.
ELKO Partner Event 2018: De la evoluția pieței înspre tehnologiile viitorului, având în centru oamenii
Citește mai mult
Gabriela Gheorghe Director General ELKO Romania
Svens Dinsdorfs CEO ELKO Group
Pentru relații cu presa
Adriana Popa Marketing Director
Strada Copilului 18, Bucuresti, 012178
ph: +40 (21) 224.60.94 adriana.popa@elko.ro