Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO
Getac-Rugged-Day_header2
Getac Rugged Day @ELKO
ELKO Romania organizeaza la Bucuresti, pe 17 septembrie, in parteneriat cu Getac Technology Corp., primul eveniment Getac Rugged Day @ELKO.

Produsele Getac sunt utilizate in toata lumea in conditii extreme si reprezinta standardul din industrie atunci cand vine vorba despre calitate si durabilitate.

De la ecrane cu luminozitate crescuta pentru lucrul in lumina soarelui, la rezolvarea problemei disiparii caldurii, gestionarea energiei si rezistenta la daunele mecanice, pana la solutii cu adevarat unice precum Night Vision si rezistenta la sare de mare - Getac ofera protectie pentru toate.

Participantii vor afla direct de la reprezentantii Getac informatii despre solutiile si tehnologiile producatorului de echipamente rugged, precum si exemple de succes ale proiectelor implementate. De asemenea, pe parcursul evenimentului vor avea ocazia sa testeze produsele demo Getac puse la dispozitia lor.

Unde: ELKO Demo & Training Center, Str. Copilului nr. 16, etaj 1, Bucuresti

Cand: 17 septembrie 2019

Durata: 10:00 - 14:30

PREZINTA
Maggie Chang, Getac
Maggie Chang - Sales Account Manager, Getac Technology Corp.
Ernie Hwang
Ernie Hwang - Project Manager, Getac Technology Corp.
AGENDA
 • 10:00 - 10:30
  Inregistrare
 • 10:30 - 12:00
  Solutii si tehnologii Getac
 • 12:00 - 12:15
  Pauza
 • 12:15 - 13:15
  Studii de caz, proiecte implementate
 • 13:15 - 14:15
  Pranz & discutii
 • 14:30
  Incheiere
Getac Rugged Day @ELKO se adreseaza partenerilor ELKO Romania care dezvolta proiecte si solutii pentru clienti din: armata, politie, pompieri, companii de utilitati, asigurari, sau clienti ce furnizeaza servicii pe teren.

Evenimentul nu presupune taxa de participare. Locurile sunt limitate, iar inscrierile se vor face in limita disponibilitatii, in ordinea primirii cererilor de inregistrare.
 1. Evenimente
 2. Getac Rugged Day @ELKO