Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO
Header_Smart Security Seminar_22 oct
Solutii de management al traficului si parcarilor
Evenimentul se incadreaza in seria de intalniri periodice care isi propun sa informeze partenerii ELKO in legatura cu noutatile tehnologice, sa demonstreze integrabilitatea tehnologiilor de ultima ora lansate si sa recomande modalitati mai eficiente de rezolvare a unor teme consacrate in domeniul supravegherii video.

In timpul seminarului Smart Security vom aborda subiecte legate de solutiile video inteligente dezvoltate de Axis impreuna cu partenerii acestuia, ATEN, Metrici, Milestone si QNAP, si oferite clientilor ELKO Romania.
Unde: ELKO Demo & Training Center, Str. Copilului nr. 16, etaj 1, Bucuresti

Cand: 22 octombrie 2019

Durata: o zi

Cine participa?
Evenimentul se adreseaza firmelor din domeniul securitatii si supravegherii video.

Acesta nu presupune taxe de participare, iar inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile, in ordinea primirii cererilor de inregistrare.
PREZINTA
Andrei - Bogdan Gavril - Sales Engineer and Trainer CEE Region, Axis Communications
Bogdan Mihalcea - Country Manager, ATEN
Vlad Georgescu - Managing Partner, Metrici
Aleksandar Atanasov - Channel Business Manager CEE, Milestone
Andrei Stincaseanu - Territory Sales Manager, QNAP
Se prevede ca, pana in anul 2025, in fiecare zi se vor efectua 6.2 miliarde de calatorii motorizate in orasele din toata lumea. Asta inseamna mai multe drumuri, mai multi participanti la trafic si o mai mare presiune pentru ca toata lumea sa ajunga eficient si in siguranta din punctul A in punctul B. Este o provocare imensa pentru centrele de management al traficului si un test pentru tehnologia existenta de monitorizare a traficului.
  1. Evenimente
  2. SMART Security Seminar, 22 octombrie