Servicii

14 țări
16 birouri
2 centre logistice
40 000 Produse
10 000 Clienți
350 Producători
Susținem dezvoltarea clienților printr-o abordare individuală și la nivel de proiect.
Combinăm eficient rutele optime cu metode operaționale eficiente și o infrastuctură matură. Expediem oriunde in Romania cu livrare a doua zi.
Folosește cât mai bine cunoștințele echipei ELKO de experți certificați și ingineri, precum și cele existente la producători și în rețeaua de parteneri.
Competențele noastre sunt dovedite cu certificări profesionale de notorietate, pe urmatoarele domenii: Supraveghere video; Securitate fizică; Infrastructură IT complexă (servere, echipamente de stocare, rețea, electro-alimentare)
Suport disponibil pentru orice etapă a procesului de vânzare, de la pre-vânzare până la post-vânzare.
Testare Testare produse, soluții și diferite scenarii de integrare.
Conectare remote Conectare remote la aplicații și demonstrații virtuale.
Soluții demo Soluții demo pentru testare în mediul IT real al clientului.
Proof of Concept Proof of Concept pentru tehnologiile noi în vederea evaluării aplicabilității în diverse scenarii de utilizare.

Traininguri, workshopuri și sesiuni informale despre soluțiile promovate de noi, noutăți, produse inovative și arhitecturi IT moderne.

În mediul de afaceri de astăzi, obținerea și menținerea unui avantaj competitiv este o provocare. Una dintre modalitățile care s-au dovedit a fi eficiente în timp este instruirea oamenilor de vânzări și de pre-sales pentru a fi în măsură să obțină rezultatele scontate. Astfel, prin serviciile oferite de echipa noastră, ne sprijinim partenerii să anticipeze schimbările pieței și nevoile tehnice ale clienților.

Peste garanția standard aferentă oricărui produs, poți solicita extinderea garanției pentru acoperirea unui anume tip de accident sau a unei perioade suplimentare de timp.

Garanția extinsă poate fi oferită atât direct de producător, cât și de ELKO, într-un mod personalizat.
Vreau să devin partener
  1. Servicii