Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept

Infrastructură pentru Centre de Date

D75_1897_resize
Servere şi Stocare
O gamă completă de componente şi soluţii preasamblate pentru servere şi soluţii de stocare a datelor destinate birourilor mici şi locuinţelor, structurilor mari de stat sau guvernamentale, organizaţiilor financiare, centrelor de date şi altor utilizatori de aplicaţii axate pe date.
Reţelistică
O selecţie bogată de produse pentru construirea reţelelor din diferite tipuri de companii. Oferta acoperă atât elementele hardware, precum switch-uri de reţea, dispozitive de securitate, adaptoare de reţea, soluţii wireless pentru distanţe scurte şi lungi sau echipament pentru comunicaţii prin cablu, cât şi soluţii software complexe.
Sisteme de alimentare şi alte echipamente
Suport pentru infrastructură precum sisteme de securitate, încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat (HVAC), surse de alimentare neîntreruptibile (UPS), cabinete şi cablaje.
Schneider Electric EcoStruxure Micro Data Center 6U Wall Mount este o soluție flexibilă pentru orice Micro Data Center și permite implementarea tehnicii de calcul moderne în aproape orice spațiu disponibil.
Producători
Studii de caz
  1. Soluții
  2. Infrastructură pentru Centre de Date