Sisteme de Securitate

D75_2269_resize
Supraveghere Video & Analiză
Dispunem de toate produsele necesare pentru acest domeniu, inclusiv de sistemul de management şi de componenta software necesare pentru construirea unei soluţii de supraveghere şi analiză video în funcţie de cerinţele diferite ale clienţilor. Acestea sunt selectate din oferta liderilor globali în domeniul sistemelor video, fiind proiectate pentru anumite medii de activitate, precum producţia sau transportul public.
Controlul Accesului
Sisteme flexibile de control al accesului cu soluţii de supraveghere video integrate şi control intuitiv pentru protecţie împotriva persoanelor neautorizate, a furtului de bunuri şi informaţii, pentru urmărirea utilizatorilor şi localizarea unităţilor de transport prin puncte de control, pentru crearea unei baze de date şi evaluarea timpilor de muncă şi odihnă.
AXIS S3008 este o soluție de înregistrare la calitate ultra-high definition, ușor de instalat și compatibilă cu aplicația de video management AXIS Companion.
Ideal pentru protejarea în afara orelor de program a spațiilor în diferite modalități de instalare la exterior, precum zonele industriale sau pentru monitorizarea parcărilor și a docurilor de încărcare.
Soluții pentru retail de la Milestone și Axis care oferă o experiență mai bună de cumpărare
Integrarea în soluții VMS a camerelor care pot fi purtate introduce o nouă dimensiune în domeniul securității
Soluțiile propuse partenerilor ELKO vin în întâmpinarea cererii crescute pentru soluții simple de streaming online. Funcția de streaming oferită de camerele Axis cu CamStreamer a fost proiectată astfel încât să fie ușor de instalat și de accesat de către utilizatori
Producători
Studii de caz
  1. Soluții
  2. Sisteme de Securitate