Soluție compactă de streaming

CamStreamer compact_FB
Streaming-ul nu a fost niciodată mai ușor. Combină camera IP accesibilă AXIS M1135 cu microfon încorporat și aplicația inteligentă CamStreamer.

Această combinație permite o calitate video excelentă de 2MP chiar și în condiții de iluminare scăzută, precum și transmisii video live pe YouTube, Facebook și multe alte platforme de streaming, fără a fi nevoie de un computer.
Soluția compactă de streaming presupune achiziția unei camere Axis, precum modelul AXIS M1135 – un model relativ accesibil, dar performant, ce este capabil să filmeze la rezoluție de 2MP și este prevăzut cu tehnologiile Lightfinder și Forensic WDR, dar și cu microfon integrat. Este necesară instalarea la nivelul camerei a aplicației CamStreamer, care este compatibilă cu M1135, fiind componenta de software necesară.
În contextul actual, când întâlnirile mari sunt interzise, streamingul online reprezintă o soluție practică pentru activitățile cotidiene și chiar pentru afaceri.

Acest pachet vine în întâmpinarea cererii crescute din partea partenerilor pentru soluții simple de streaming online. Funcția de streaming oferită de camerele Axis cu CamStreamer a fost proiectată astfel încât să fie ușor de instalat și de accesat de către utilizatori.
1135_tr
  • design compact și flexibil
  • tehnologie Lightfinder și Forensic WDR
  • microfon încorporat pentru înregistrare audio
  • tehnologie Axis Zipstream care suportă H.264 si H.265
Contactează-ne la adresa de email solutii@elko.ro pentru mai multe detalii despre soluțiile de streaming pe care ți le putem pune la dispoziție.
  1. Soluții
  2. Sisteme de Securitate
  3. Soluție compactă de streaming