Soluție premium de streaming

CamStreamer premium_FB
În contextul actual, când întâlnirile mari sunt interzise, streamingul online reprezintă o soluție practică pentru activitățile cotidiene și chiar pentru afaceri.

Pachetele propuse partenerilor ELKO vin în întâmpinarea cererii crescute pentru soluții simple de streaming online. Funcția de streaming oferită de camerele Axis cu CamStreamer a fost proiectată astfel încât să fie ușor de instalat și de accesat de către utilizatori.
Soluția premium de streaming recomandată este compusă din AXIS P1375, un model de cameră de înată performanță, microfonul profesional digital AXIS T8355 și aplicația inteligentă Camstreamer care se va instala direct pe cameră. Această combinație permite o calitate video excelentă și culori adevărate, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare, precum și transmisii video în direct și transmiterea vocii direct pe YouTube, Facebook și multe alte platforme de streaming, fără a fi nevoie de un computer.

Mai departe, utilizatorul nu trebuie decât să conecteze camera la rețea, să se autentifice cu contul său de YouTube sau Facebook în interfața grafică a camerei și să efectueze setările dorite pentru streaming, iar transmisia poate începe. În plus, sunt posibile chiar și conectarea unui buton fizic pentru pornirea și încetarea transmisiei live și activarea unui indicator LED care să semnaleze existența unei astfel de transmisii în derulare. În acest fel, orice utilizator își poate seta în timp record și cu o investiție minimă propriul studio personal de streaming, pentru care nu este necesar nici măcar un PC.
AXIS P1375_tr
Domeniul supravegherii video s-a dezvoltat accelerat de-a lungul ultimilor ani; diverse tipuri de echipamente fac la ora actuală parte din viața cotidiană, fiind folosite în scopuri tot mai variate, pe lângă cel tradițional, de securizare și monitorizare a perimetrelor și obiectivelor, printre aceste noi domenii fiind streamingul, utilizat în variate scopuri.
Scenariile de utilizare în care pot fi implementate camerele sunt limitate doar de imaginația utilizatorilor, ele variind de la elemente deja banale, precum detecție, până la aplicații mai complexe, precum „citirea” numerelor de înmatriculare în vederea automatizării parcărilor, recunoașterea automată a incidentelor din trafic sau numărarea persoanelor dintr-o zonă și generarea de rapoarte care să poată fi utilizate eficient în campanii de marketing.

Toate acestea sunt posibile datorită evoluției pe care au cunoscut-o tehnologiile de analiză video, dar și hardware-ului puternic cu care sunt prevăzute camerele Axis. De fapt, foarte multe funcții pot fi rulate direct la nivelul camerelor datorită puterii de procesare proprii, eliminând astfel costurile suplimentare presupuse de aparatura necesară procesării și prelucrării conținutului video în scopul utilizării.

Una dintre aplicații care funcționează nativ pentru camerele Axis este aplicația CamStreamer – o aplicație inteligentă ce poate fi rulată direct la nivelul camerelor Axis pentru a transmite conținutul video filmat pe YouTube, Facebook sau alte platforme de streaming.
Contactează-ne la adresa de email solutii@elko.ro pentru mai multe detalii despre soluțiile de streaming pe care ți le putem pune la dispoziție
  1. Soluții
  2. Sisteme de Securitate
  3. Soluție premium de streaming