Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

Soluții de supraveghere video pentru retail

Solutii pentru Retail_Milestone_Axis_website
Soluții pentru retail de la Milestone și Axis care oferă o experiență mai bună de cumpărare
În momentul de față, companiile de retail au nevoie de monitorizarea, printre altele, a purtării măștii de protecție în spațiile închise, precum și fluxul de clienți. Multe magazine au ales să transfere respectivele sarcini către angajați, însă această variantă a avut un rezultat nedorit prin expunerea sănătății personalului și disconfortul vizitatorilor. Provocarea managerilor este de a găsi și implementa o soluție eficientă și non-invazivă de monitorizare care să își justifice costul de adoptare, chiar și după ce lucrurile vor reveni la normal.

ELKO Romania propune o astfel de soluție prin intermediul tehnologiei video oferite de partenerii săi, Milestone Systems și Axis Communications. Milestone este furnizorul platformei de management video XProtect, o platformă capabilă să gestioneze sisteme de supraveghere video și, prin anumite module și extensii software, să ofere analize amănunțite pe baza acesteia. Aplicația integrează, cu o compatibilitate vastă, diferite echipamente de supraveghere video și oferă control de la distanță utilizatorului prin intermediul platformelor online pentru desktop și mobil.

În practică, cu ajutorul soluțiilor dedicate mediului de retail, pot fi accesate informații de numărare a persoanelor din magazin, se pot detecta momentele când distanțarea socială este compromisă și poate fi alertat personalul atunci când un client nu poartă mască de protecție. Cu ajutorul alertelor setate în aplicație, angajații pot fi anunțați atunci când apare o abatere de la reguli, iar aceștia vor urma protocolul necesar. Milestone XProtect este o platformă versatilă la care se pot adăuga module pentru a acoperi diferite funcționalități specifice implementării, iar unul dintre module este XProtect Retail care face posibilă corelarea în timp real a fluxului camerelor video cu datele financiare provenite de la casele de marcat. Orice incident sau tentativă de fraudă vor putea fi astfel mult mai bine documentate și marcate în sistem, în așa fel încât soluționarea acestoră să se facă în cel mai eficient mod.

Axis Communications prezintă o soluție pe partea hardware optimă pentru monitorizarea video în spațiile interioare de retail. Modelul AXIS M3065-V de camere tip mini-dome vine cu tehnologia necesară pentru un sistem de securitate video bine pus la punct. Aceste camere sunt discrete, ușor de instalat, se pot integra spațiului prin vopsirea carcasei în culoarea decorului, au calitate Full HD 1080p și pot transmite imagini clare în cadre cu luminozitate dificilă. Mai mult, analiza datelor care se procesează direct pe cameră prin intermediul aplicațiilor edge, precum AXIS People Counter. Acesta oferă o soluție eficientă de numărare a vizitatorilor, care poate permite analiza demografică a vizitatorilor, informații extrem de utile în domeniul marketingului.

Acest model poate fi integrat și cu Milestone XProtect deja menționat. AXIS M3065-V este un model de buget care nu face compromisuri la calitate și performanță și este ideal pentru implementarea în magazine, recepții de hotel, în restaurante ș.a.m.d.

Prin urmare, ELKO Romania vine în întâmpinarea retailerilor cu propuneri pentru a gestiona aglomerația din spațiile închise într-un mod neintrusiv și eficient. Soluțiile prezentate propun o serie de măsuri care ajută la îmbunătățirea experienței clienților. Un ghid Milestone recent apărut demonstrează flexibilitatea funcțiilor unui sistem de supraveghere video modern. Tehnologia de supraveghere video poate aduce beneficii nu doar pe planul securității, ci și în nevoile de marketing. Un manager va putea să centralizeze date demografice și care sunt zonele de interes din magazin pentru clienții săi. Această soluție ajută la optimizarea fluxului de angajați, managementul stocurilor de marfă și amplasarea ofertelor dinamice. Ghidul complet care prezintă nouă metode prin care tehnologia video ajută companiile din domeniul retail să respecte regulile împotriva Coronavirus și să optimizeze experiența oferită clienților poate fi obținut de la link.
Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS.

Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com.

Live la: www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania
Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajută lumea să fie mai sigură, protejează bunurile și crește eficiența afacerilor. Milestone facilitează comunității pe platforma deschisă să conducă colaborarea și inovarea în dezvoltare și utilizarea tehnologiei video deschise, cu soluții sigure și accesibile, așa cum s-a dovedit în peste 150.000 de locații din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.
  1. Soluții
  2. Sisteme de Securitate
  3. Soluții de supraveghere video pentru retail