Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

Smart City

D75_2317-resize
Reţea inteligentă
Digitalizarea şi integrarea reciprocă a diferitelor componente de infrastructură publică (reţea inteligentă), precum transporturi, siguranţă, energie, industrie, automatizarea clădirilor şi locuinţelor.
Energie
Produse şi servicii pentru municipalităţi, care respectă standardul de management al energiei ISO 50001. Aplicaţii IoT şi de monitorizare a proceselor pentru sisteme de încălzire centralizate, soluţii de tratare a apei, staţii de pompare şi rezerve de apă potabilă care îmbunătăţesc controlul asupra utilităţilor, legături informale şi asupra nivelului de confort al oamenilor. Totul pentru a obţine standarde de viaţă mai bune, costuri reduse şi un nivel de siguranţă superior.
Transporturi
Concepte pentru transport public cu vehicule şi staţii sigure, inclusiv sisteme pentru bilete electronice şi monitorizare, soluţii de supraveghere video, sisteme de alarmă, opţiuni avansate pentru comunicaţii (precum soluţiile de afişare digitală care indică orele reale de plecare/ sosire pe baza datelor GPS).
  1. Soluții
  2. Smart City