ELKO anunță lansarea Milestone XProtect® 2023 R1

d01046e9b19a47f790b0b428bfce7251
*Noua versiune de software VMS de la Milestone Systems pune mai bine în valoare inovațiile aduse de XProtect în versiunile anterioare pentru a îmbunătăți experiența de utilizare, gradul de colaborare și eficiența.
București, 05.04.2023 – ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță lansarea XProtect 2023 R1, o actualizare de produs prin care Milestone Systems își extinde gama soluțiilor bazate pe tehnologia video de nivel enterprise. Această versiune îmbunătățește inovațiile anterioare aduse de XProtect VMS și oferă utilizatorilor o experiență de lucru intuitivă, integrată și puternică. În acest mod, cererea din ce în ce mai mare înregistrată pe piață pentru soluții video bazate pe date și construite pe o platformă deschisă este satisfăcută prin soluțiile complete de tehnologie video de cea mai înaltă calitate.

Versiunea R1 a XProtect aduce numeroase îmbunătățiri și răspunde nevoilor de bază ale utilizatorilor de software de management video (VMS), prin soluții de platformă deschisă fiabile, puternice și ușor de gestionat. Prin intermediul acestora, XProtect 2023 R1 vine cu flexibilitate și securitate, îndeplinind toate cerințele legate de gestionarea integrată bazată pe date a fluxurilor video. Cu o serie de îmbunătățiri aduse experienței de utilizator și performanței sistemului, inclusiv instrumente de colaborare puse la dispoziția operatorului și eficiența verificării înaintea instalării, versiunea 2023 R1 este o actualizare de software recomandată pentru toți utilizatorii XProtect.
Îmbunătățiri aduse pentru operatori

Versiunea 2023 R1 propune o serie de îmbunătățiri semnificative la nivelul experienței de utilizator, la cel al colaborării operatorului și la cel al cunoașterii situației actuale. Experiența utilizatorului include acum noutăți pentru experiența de utilizator (UX) în ambele interfețe Smart Client și Web Client. Cu o interfață modernă, intuitivă și o navigare mai bună, utilizatorii își pot accesa și gestiona datele video cu mai multă ușurință și eficiență. Instrumentele de colaborare puse la dispoziția operatorilor au fost îmbunătățite semnificativ prin funcții precum: Bookmarks Sharing, Background Picture in Picture și Native Screenshots în clienții mobili (Mobile Clients). Aceste instrumente îmbunătățesc eficiența și comunicarea operatorilor, permițându-le acestora să partajeze cu ușurință marcaje și să colaboreze în procesul de analiză a datelor video. În plus, 2023 R1 include mai multe capacități de cunoaștere a situației cu Smart Maps în clienții mobili. Această caracteristică oferă operatorilor o imagine de ansamblu bazată pe hărți a ansamblului de camere și dispozitive instalate, ceea ce face posibilă obținerea unor timpi de răspuns mai reduși.
Partajare facilă a datelor video

Funcția Background Picture in Picture permite operatorilor să supravegheze o anumită cameră în timp ce efectuează alte sarcini, ceea ce asigură o conștientizare continuă a situației. În plus, Native Screenshots din clienții mobili este modalitatea rapidă și ușoară de a capta și partaja imagini din fluxuri video, îmbunătățind colaborarea și comunicarea între membrii echipei.
Instalări rapide și eficiente

Noua versiune a software-ului asigură o experiență de instalare mai bună, cum ar fi disponibilitatea unei verificări a cerințelor prealabile ale sistemului, copii de rezervă ale bazei de date SQL și timpi mai reduși de instalare. Aceste îmbunătățiri asigură că instalarea și configurarea XProtect VMS sunt mai eficiente, reducând timpul și efortul necesar pentru a pune sistemul în funcțiune.
Noile webhook-uri XProtect

Cu XProtect 2023 R1, regulile din Management Client acceptă acum utilizarea de webhook-uri. Acest lucru permite utilizatorilor să creeze un element webhook în Management Client cu o adresă URL de la orice serviciu oferit de terți și apoi să configureze o regulă în XProtect pentru a o declanșa atunci când are loc un eveniment. Prin intermediul webhook-urilor, administratorii se pot integra cu platforme codeless precum Zapier sau IFTTT. În acest mod, este mai simplu ca niciodată să transforme evenimentele care au loc în XProtect în mesaje SMS, apeluri, noi tichete, mesaje de echipă sau chiar alarme.
Prezentare generală a versiunii 2023 R1

Actualizarea XProtect VMS 2023 R1 vine cu o experiență mai bună pentru utilizator, colaborare pentru operatori, cunoaștere a situației și eficiență a instalării. Cu noi caracteristici precum reînnoiri la nivelul UX, Bookmarks Sharing, Background Picture in Picture, Native Screenshots și Smart Maps, această nouă versiune oferă o îmbunătățire semnificativă prin care se sporește eficiența, productivitatea și eficacitatea generală. În plus, îmbunătățirile aduse experienței de instalare asigură că procesul de începere a utilizării XProtect este mai simplu și mai rapid ca niciodată. Milestone Systems continuă să ocupe poziția de lider al industriei în furnizarea de soluții de management video bazate pe platforme deschise, punând la dispoziția utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona și analiza datele video cu eficiență din punct de vedere al costurilor, ușurință și eficacitate.
Resurse
  • Partenerii Milestone pot obține aici aici mai multe informații despre 2023 R1.
  • Aici găsiți o prezentare generală completă a Xprotect.
Despre Milestone Systems
Milestone Systems este furnizor de top de software pentru tehnologie video bazată pe date, în și dincolo de securitate, care ajută lumea să vadă cum să își asigure siguranța, să își protejeze activele și să își crească eficiența afacerii. Prin intermediul unor soluții cu fiabilitate și scalabilitate dovedite în peste 500.000 de instalări la clienți din întreaga lume, Milestone susține o comunitate bazată pe platforme deschise care stimulează colaborarea și inovația în dezvoltarea și utilizarea tehnologiei video de rețea. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com
  1. Știri
  2. ELKO anunță lansarea Milestone XProtect® 2023 R1