Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

ELKO distribuie noile headset-uri VR dezvoltate de HP, G2 Omnicept Edition

HP VR G2 Omnicept Edition Carbon_Hero_FaceMask_v007
Prin partenerii ELKO, domenii precum cel educațional, militar, sanitar sau comercial se pot bucura de lumea virtuală folosind headsetul G2 Omnicept Edition.
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, distribuitor de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea headset-ului VR HP G2 Omnicept Edition.
  • dezvolte schițe și prototipuri pentru produsele viitoare
  • creeze structuri ample pentru proiectele arhitecturale, de inginerie sau construcții și să permită vizualizarea de produse finite în lumea virtuală
  • simuleze acțiuni de mare risc din viața reală pentru testarea aptitudinilor
  • creeze noi opțiuni educaționale pentru profesori sau cursanți pentru a crea săli virtuale de clasă și pentru a capta mult mai ușor atenția, într-o mod eficient din punct de vedere al costurilor
  • îmbunătățească procesele de practică ale studenților și cursanților din cadrul sistemului de sănătate
c08275547
Prima variantă de headset VR de la HP a apărut în 2019 și a fost rapid adoptată de către consumatori. Varianta Omnicept Edition 2022 vine cu noi îmbunătățiri pentru toate echipamentele incluse în pachet. În acesta sunt două controllere pentru detectare a mișcării și ustensilele pentru controlul elementelor din spațiul virtual. Acestea au un design mai confortabil, ergonomic pentru utilizator. Noua variantă integrează mult mai bine componentele AMD în procesul de funcționare al sistemului și permite headset-ului să extragă toate resursele necesare din placa video și din procesor pentru a oferi o experiență de înaltă calitate pentru utilizator.
c08274070
În plus, Omnicept integrează un senzor de ritm cardiac, camere de urmărire a ochilor dezvoltate de Tobii® și camere de recunoaștere facială pentru o experiență mai captivantă, plină de informații precise și utile.
c08274448
Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații despre soluțiile de VR și tehnologii de realitate artificială și virtuală din portofoliu
c07065908
  1. Știri
  2. ELKO distribuie noile headset-uri VR dezvoltate de HP, G2 Omnicept Edition