Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

ELKO Group ia în considerare ieșirea de pe piața din Rusia

ELKO Group, distribuitor de produse IT și electronice de consum, nu efectuează livrări de marfă în Rusia și ia în considerare opțiuni pentru ieșirea de pe piața din Rusia.
De la începutul războiului din Ucraina, ELKO Group (Akciju Sabiedriba ELKO Grupa) a oprit livrările de echipamente IT și electronice de consum către piața din Rusia. ELKO Group respectă și va continua să respecte toate sancțiunile: legate de parteneri, produse și tranzacții. Ca urmare a acestor sancțiuni, lanțul de aprovizionare și circulația mărfurilor către Rusia au fost suspendate.

În prezent, cu ajutorul experților financiari și juridici, sunt luate în considerare opțiuni legate de preocuparea ELKO Group de a retrage din activele înregistrate în Rusia, astfel încât orice acțiuni întreprinse să fie în conformitate cu legea și să îndeplinească toate obligațiile față de deținătorii de obligațiuni, partenerii financiari și alți parteneri. Este un proces complicat din punct de vedere juridic, iar capacitatea ELKO Group de a comenta aceste activități în detaliu este limitată din cauza reglementărilor și legislației impuse de bursa de valori.
Mai multe informații: www.elkogroup.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/elko-group
Facebook: www.facebook.com/elkogroup/
Twitter: @ELKO_Group
Instagram: elko_group
Mara Skudra
CMO
ELKO Group
4, Toma Street, Riga, Latvia, LV-1003
mobile: + 371 26545876
mara.skudra@elkogroup.com
  1. Știri
  2. ELKO Group ia în considerare ieșirea de pe piața din Rusia