Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO Romania a devenit unicul distribuitor Roborock în România

roborock-s5-100770074-large
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță o nouă extindere a portofoliului de produse prin introducerea în ofertă a aspiratoarelor Roborock.
Extinderea portofoliului de produse și diversificarea gamei, prin adăugarea de echipamente și soluții adiacente mediului IT, reprezintă elemente importante din strategia de business a întregului Grup ELKO. Aceste măsuri vin pe fondul unei creșteri tot mai accentuate a zonei de gadget-uri de ultimă oră, către care compania și-a anunțat deja planurile de expansiune, ca parte a obiectivului de creștere pentru anul 2019. Adăugarea aspiratoarelor robot Roborock în lista de produse comercializate reprezintă, așadar, un important pas dintr-un plan mai amplu al distribuitorului de a-și îmbogăți oferta cu noi echipamente de calitate, care să aducă satisfacție maximă utilizatorilor. Iar alegerea aspiratoarelor Roborock nu este întâmplătoare.
Este o adevărată onoare pentru ELKO Group să poată oferi clienților săi aspiratoarele celui mai bun brand din lume. Distribuția produselor Roborock va acoperi țările din regiunea baltică, nordică și CEE. Aceste produse dispun de o serie de dotări impresionante, precum cartografiere laser și tehnologie de navigare inteligentă, cărora li se adaugă designul modern, bateria de capacitate mare și eficiența de top. Drept urmare, ele reprezintă investiții valoroase în zona Consumer Electronics. Mai mult decât atât, Roborock prezintă garanția Xiaomi a inovației tehnologice și a calității de top, cu ajutorul cărora putem satisface cerințele clienților din toate piețele pe care activăm.
Baiba Indāne Head of Branded Unit ELKO Group
product-why1-2x_3200x
Toate modelele Roborock se integrează perfect în casele inteligente și pot fi controlate cu ajutorul smartphone-ului, fiind în același timp ușor de folosit și deosebit de fiabile. Prin parteneriatul încheiat cu ELKO Group, producătorul va pătrunde pe noi piețe, utilizatorilor oferindu-li-se astfel oportunitatea de a beneficia de produse performante la prețuri de achiziție decente, cu scopul îmbunătățirii confortului de zi cu zi.
product-why2-2x_3200x
Aspiratoarele robot Roborock sunt disponibile oficial în România numai prin intermediul partenerilor autorizați ELKO, care introduce și în zona de Consumer Electronics același nivel de calitate și seriozitate cu care și-a obișnuit clienții.
Despre Roborock

Înființată în iulie 2014, compania Beijing Roborock Technology Co., Ltd. este specializată în cercetarea, dezvoltarea și producția de echipamente robot și alte soluții de curățenie a locuinței. În septembrie 2014, Roborock a primit o investiție din partea Xiaomi și a devenit membru enterprise al lanțului ecologic Xiaomi. În septembrie 2016, a fost lansat primul produs - aspiratorul robot Mi Home - care a devenit cel mai bine vândut aspirator robot din China. Un an mai târziu, compania a lansat cel de-al doilea produs al său, Roborock Robotic Vacuum Cleaner.
Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1 768 de milioane USD (1 497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:
www.elko.ro
  1. știri
  2. ELKO Romania a devenit unicul distribuitor Roborock în România