Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

ELKO România anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6315-LE

ELKO_q6315_building_in_background_2011_1700w
  • Cameră PTZ de mare viteză cu zoom optic 31x
  • Sensibilitate sporită la lumină
  • Caracteristici de securitate îmbunătățite ș.a.
ELKO Romania, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță lansarea noii camere AXIS Q6315-LE, o cameră PTZ de mare viteză prevăzută cu sistem de iluminare în infraroșu (IR) și funcție de vedere pe timp de zi sau noapte, pentru supravegherea în condiții de întuneric deplin. Camera dispune de un cip de nouă generație care oferă o procesare mai bună a imaginilor, o capacitate extinsă de analiză și o compresie video mult mai eficientă.
Această cameră de performanță înaltă este prevăzută cu focalizare cu laser pentru o mai mare acuratețe în focalizare, chiar și în condiții de întuneric, și cu funcția Speed Dry care ajută la obținerea de imagini clare pe timp ploios. De asemenea, produsul este echipat cu sistem de auto-urmărire Autotracking 2 cu funcție de selectare prin clic și urmărire, precum și cu un sistem de orientare cu suprapuneri dinamice care permite urmărirea activă a obiectelor și orientarea rapidă.

Modulul de platformă de încredere (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 permite stocarea în siguranță a tuturor certificatelor și cheilor criptografice, astfel încât să fie protejate, chiar și în eventualitatea unei breșe de securitate.
  • Senzor de 1/2" cu zoom optic de 31x;
  • Sistem de iluminare IR și funcție de vedere pe timp de zi/noapte;
  • Sistem Autotracking 2, sistem de orientare și aplicație AXIS Object Analytics;
  • Focalizare cu laser pentru acuratețe în focalizare, cu zoom rapid;
  • Modul TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.
Această cameră poate fi montată în produsul AXIS Q6100-E și permite rotirea continuă la 360°, pentru a urmări situația de jur împrejur. În plus, deoarece această cameră utilizează aceeași consolă, aceeași sursă de alimentare și același cablu de rețea ca și modelul AXIS Q6100-E, costurile de instalare sunt mai reduse.

Modelul AXIS Q6315-LE poate fi comandat prin intermediului canalului de parteneri autorizați ai ELKO din România, iar mai multe detalii despre soluțiile ELKO puteți solicita prin email catre: solutii@elko.ro.
Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovatoare, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces, interfoane și sisteme audio complete. Axis are peste 3.800 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Compania Axis a fost fondată în 1984 si are sediul central in Lund, Suedia.
Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul www.axis.com.
Live la: www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.
  1. Știri
  2. ELKO România anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6315-LE