Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO Romania anunță disponibilitatea SSD-urilor Kingston A2000 pe interfață NVMe PCIe

Kingston-A2000-header
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, oferă un nivel superior de performanță utilizatorilor din segmentul Entry Level, prin introducerea pe piață a noilor SSD-uri Kingston A2000 pe interfață NVMe PCIe.
În calitate de distribuitor, ELKO Romania și-a asumat misiunea de a furniza produsele potrivite în toate segmentele de piață, indiferent că este vorba despre profesioniști, pasionați de jocuri, oameni de afaceri, industrie, sănătate sau educație. În această strategie se încadrează și parteneriatul derulat cu Kingston, companie care s-a remarcat de-a lungul ultimului deceniu prin performanțele excelente ale produselor sale. Astfel, SSD-urile KC1000, destinate utilizatorilor entuziaști și A1000, concepute pentru cei cu bugete reduse, s-au bucurat de apreciere în întreaga lume datorită raportului calitate/preț avantajos. Continuând să depășească așteptările utilizatorilor, producătorul a lansat noi modele: mai întâi KC2000 în segmentul High End, iar acum noul A2000 în zona Entry Level, îmbunătățind astfel raportul performanță/preț oferit.
A2000-PCIe-NVMe-SSD-Launch_PP-Emailer_WF441561_header
La fel precum KC2000, noul Kingston A2000 aduce un spor de performanță semnificativ față de generația anterioară și reprezintă o soluție deosebit de atractivă pentru utilizatorii cu bugete reduse care își doresc PC-uri rapide, pentru integratorii de sisteme și pentru toți cei interesați de un upgrade rentabil. Disponibil în variante de 1TB, 500GB și 250GB, modelul adoptă formatul M.2 2280 single-sided și interfața NVMe PCIe Gen 3.0 x4, iar cu chip-urile de memorie 3D NAND atinge viteze de până la 2200MB/s la citire și, respectiv, 2000MB/s la scriere. Cu alte cuvinte, Kingston A2000 oferă un nivel de performanță specific unui segment de piață superior, păstrând însă un preț de achiziție deosebit de atractiv.

Pe lângă vitezele de lucru foarte bune și raportul performanță/preț fără egal în acest moment pe piață, Kingston A2000 oferă avantaje și celor preocupați de securizarea datelor. Noul dispozitiv este o unitate cu funcție de auto-criptare hardware AES pe 256bit, compatibil cu standardul TCG Opal 2.0. Prin urmare, el poate fi folosit împreună cu soluții de securitate create de dezvoltatori de renume mondial, precum Symantec, McAfee sau WinMagic. Totodată, încorporează suport eDrive, astfel că poate fi folosit fără niciun fel de probleme cu BitLocker.
A2000-PCIe-NVMe-SSD-Launch_PP-Emailer_WF441561_feature-1
Prin mixul de dotări pus la dispoziția utilizatorului și performanțele foarte bune oferite pentru un preț de achiziție redus, noul SSD Kingston A2000 este o soluție flexibilă, care vizează utilizatori din toate domeniile de activitate. El este disponibil oficial în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO, care își menține astfel promisiunea făcută clienților de a le pune la dispoziție cele mai noi produse și cele mai avansate tehnologii.
Despre Kingston Technology

Înființată în anul 1987 ca răspuns la nevoia de chip-uri de memorie pe piață, Kingston Technology s-a remarcat rapid în industrie prin procesele complexe și exigente de testare a produselor și prin crearea de tehnologii inovatoare, menite să îmbunătățească standardele de calitate și fiabilitate. De altfel, fiabilitatea continuă să fie și astăzi la baza strategiei de piață a companiei, permițându-i să dețină titlul de cel mai mare producător independent de memorii. Având sediul în Fountain Valley, California, Kingston are peste 3000 angajați în întreaga lume și este considerată una dintre “cele mai bune companii pentru care să lucrezi în America” de către revista Fortune.
Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1 768 de milioane USD (1 497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:
www.elko.ro
  1. știri
  2. ELKO Romania anunță disponibilitatea SSD-urilor Kingston A2000 pe interfață NVMe PCIe