Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO Romania anunță disponibilitatea SSD-urilor Kingston KC2000, în format M.2, pe interfață NVMe PCIe

KC2000-PCIe-NVMe-SSD-Launch_Social-Media_WF434637_EN-DE_0519_1200x628-B2B
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță introducerea pe piață a noilor SSD-uri Kingston KC2000, destinate sistemelor de calcul performante.
Tradițional, nivelul de performanță al unui sistem de calcul este influențat, în funcție de scenariul de utilizare, de puterea de calcul a procesorului și/sau a nucleului grafic cu care este prevăzut. Cu toate acestea, comportamentul general al unui PC modern și experiența utilizatorului depind în foarte mare măsură de viteza unității de stocare utilizate. Așa se face că, pentru a putea rula fluid un sistem de operare modern, utilizarea unui SSD a devenit o necesitate, iar viteza acestuia este elementul de referință pentru accelerarea performanțelor. Pentru susținerea unui nivel de performanță maxim, Kingston a lansat SSD-urile KC2000, în format M.2, pe interfață NVMe PCIe Gen 3.0 x4.
lowres_SKC2000M8_y
Disponibilă în variante de 250, 500, 1000 și 2000GB, noua generație High End reprezintă o evoluție semnificativă prin comparație cu vechile modele KC1000. Astfel, pe lângă extinderea capacității de stocare, unitățile noi folosesc controller-ul SMI 2262EN și memorie NAND 3D TLC pe 96 niveluri. Ca rezultat, vitezele de lucru au crescut la 3200MB/s la citire și 2200MB/s la scriere pentru variantele de 1TB și 2TB, respectiv 3000/2000 MB/s pentru cea de 500GB și 3000/1000 MB/s pentru cea de 250GB. Datorită acestor valori, dar și unei anduranțe deosebite, SSD-urile Kingston KC2000 sunt ideale pentru stații de lucru și sisteme HPC (High Performance Computing), adresându-se îndeosebi entuziaștilor și segmentului Enterprise. În plus, suportă criptare AES pe 256bit, fiind compatibile cu soluții de securitate TCG Opal 2.0, precum cele dezvoltate de Symantec, McAfee sau WinMagic, pentru protecție end-to-end completă a datelor.
KC2000-PCIe-NVMe-SSD-Launch_PP-Emailer_WF434637_feature-2
SSD-urile Kingston KC2000 sunt disponibile în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO, care își respectă astfel promisiunea de a susține toate domeniile de activitate, prin furnizarea celor mai noi și mai performante tehnologii.
KC2000-PCIe-NVMe-SSD-Launch_PP-Emailer_WF434637_feature-1
Despre Kingston Digital Europe Co LLP.

Kingston Digital Europe Co LLP reprezintă divizia de soluții de memorie flash a Kingston Technology Company, Inc., cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. Kingston proiectează, produce și distribuie memorie pentru sisteme desktop, laptopuri, servere, imprimante și memorie flash pentru computere, camere digitale și dispozitive mobile. Prin intermediul rețelei sale globale de subsidiare și afiliați, Kingston are unități de producție în California, Taiwan, China și reprezentanți de vânzări în Statele Unite, Canada, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, India, Taiwan, China și America Latină. Pentru mai multe informații, vizitați www.kingston.com.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din ELKO Group și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații: www.elko.ro
  1. știri
  2. ELKO Romania anunță disponibilitatea SSD-urilor Kingston KC2000, în format M.2, pe interfață NVMe PCIe