Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO Romania anunță distribuția de echipamente Canon

SELPHY_CP1300_CINC_Tech_02
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță încheierea unui parteneriat cu Canon, în vederea distribuției pe piață a echipamentelor sale de printing.
Canon este lider mondial în ceea ce privește inovațiile și soluțiile de redare a imaginii. Cu o istorie de peste 80 ani, compania este, printre altele, producător cu tradiție de imprimante, scanere și echipamente multifuncționale pentru toate domeniile - de la utilizatori casnici și până la corporații sau instituții publice. De asemenea, pentru activitatea de birou, Canon mai produce și o serie de alte echipamente, precum calculatoare sau proiectoare. Acestora li se adaugă o gamă vastă de accesorii și consumabile de cea mai bună calitate.

Prin această nouă colaborare, ELKO Romania va distribui prin rețeaua sa de parteneri echipamente și soluții Canon destinate atât segmentului Consumer, cât și segmentului Business. Din categoria B2C, oferta va include imprimante cu jet de cerneală și laser, scanere, calculatoare, proiectoare și consumabile. Pentru segmentul B2B, ELKO Romania adaugă în portofoliu echipamente multifuncționale, consumabile, scanere pentru arhivare, soluții pentru tipărit în formate mari (60”), echipamente și hardware pentru birouri.

Mulțumită acestui nou parteneriat, ELKO Romania își consolidează poziția pe piața distribuției de echipamente și soluții IT. În plus, această completare a ofertei vine în sprijinirea rolului de legătură între furnizorii de tehnologie pe care și l-a asumat compania. Totodată, Canon obține o reprezentare profesionistă în regiune, asigurată de un distribuitor care a demonstrat că dispune nu numai de un portofoliu vast de produse, ci și de un impresionant volum de cunoștințe în domeniu, care sunt necesare pentru promovarea corectă a produselor, integrarea lor în soluții adaptate la nevoile clienților și consilierea adecvată a acestora.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:
www.elko.ro
Despre Canon Europe

Canon Europe este partea EMEA a Canon Inc, un furnizor global de tehnologii şi servicii de imagistică. Canon Europe îşi desfăşoară activitatea în aproximativ 120 de ţări, are aproximativ 18.000 de angajaţi în toată regiunea şi contribuie cu aproximativ o treime la veniturile globale anuale ale Canon.

Fondată în 1937, dorinţa de inovaţie permanentă a adus compania Canon printre cele mai bune companii din lume în domeniul imagisticii, în decursul a celor 80 de ani de activitate iar compania îşi propune să investească în domeniile care contează şi să profite de toate oportunităţile de dezvoltare. De la aparate foto la imprimante comerciale, de la consultanţă în afaceri la tehnologii în domeniul sănătăţii, Canon contribuie la calitatea vieţii şi a afacerilor prin inovaţie în domeniul imagisticii.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – ‘Trăim şi muncim împreună pentru binele tuturor’. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi implică utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferă.

Pentru mai multe informaţii despre Canon România accesaţi: www.canon.ro www.facebook.com/canonromania
  1. știri
  2. ELKO Romania anunță distribuția de echipamente Canon