Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO Romania anunță distribuția de echipamente și soluții de securitate Bosch

Schild_Vernetzte_Sicherheit
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță încheierea unui parteneriat de distribuție cu Bosch Security Systems B.V.
Cu o ofertă unică prin diversitate și o abordare integrată, Bosch Security Systems comercializează soluții specializate de ultimă generație, pentru utilizare în aplicații și proiecte standard sau personalizate. Portofoliul companiei conține o gamă completă de produse și sisteme pentru securitate, siguranță și comunicații. Printre acestea se numără sisteme de alarmă la efracție, soluții de control al accesului, sisteme de alarmă la incendiu, soluții de adresare publică, sisteme video, sisteme de conferință și soluții software de management.

Noul contract de distribuție aduce în oferta ELKO Romania sisteme pentru detecția efracției, sisteme de control al accesului, sisteme de supraveghere video și sisteme de video management dezvoltate de Bosch Security Systems B.V. Prin această nouă colaborare, distribuitorul se adresează unor noi segmente de piață, formate din utilizatorii și partenerii care au nevoie de echipamente pentru controlul accesului și detecție la efracție. În plus, oferă sisteme de supraveghere cu soluții de analiză video integrate, capabile să ofere utilizatorilor din mediul de afaceri o serie de avantaje incontestabile, dincolo de rolul pe care îl joacă în securitate. ELKO Romania își consolidează totodată și poziția de furnizor de soluții avansate complete pe piața locală, oferind partenerilor săi acces la sisteme integrate de securitate, care acoperă toate cele trei coordonate esențiale: supraveghere video, control al accesului și detecție la efracție.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:
www.elko.ro
Despre Bosch Security Systems B.V.

Bosch Security Systems B.V. este un important furnizor global de produse și sisteme de securitate, siguranță și comunicare. În țările în care este prezent, Bosch oferă soluții și servicii pentru securitatea clădirilor, eficiență energetică și automatizarea construcțiilor. În 2017, cei peste 14.000 parteneri au generat vânzări de circa 1.9 miliarde de euro. Scopul companiei este protejarea vieții, a clădirilor și a bunurilor.
Mai multe informații: www.boschsecurity.com sau ro.boschsecurity.com
  1. știri
  2. ELKO Romania anunță distribuția de echipamente și soluții de securitate Bosch