Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse ADATA

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă extinderea ofertei sale comerciale prin adăugarea produselor ADATA - marcă de top în domeniul memoriilor și soluțiilor de stocare a datelor.
ADATA are o experiență de peste un deceniu în dezvoltarea, producerea și comercializarea modulelor de memorie pentru toate segmentele de piață - de la modelele de buget pentru PC-uri cu costuri reduse și până la cele destinate pasionaților de jocuri cu pretenții ridicate în materie de performanță - atât pentru sisteme desktop, cât și pentru laptopuri. De asemenea, ADATA deține și un portofoliu impresionant de unități SSD, alcătuit din modele variate, concepute astfel încât să satisfacă cerințele specifice ale fiecărui segment de piață. Gama de produse ADATA este completată de o serie de dispozitive de stocare externe, oferite sub formă de HDD-uri de 2.5” durabile și 3.5” pe interfață USB 3.1 și SSD-uri interne 2.5” si externe DSX. De asemenea, producătorul este recunoscut și pentru oferta extinsă de stick-uri USB, proiectate cu capacități de stocare, design și performanțe variate, pentru a satisface cerințele tuturor categoriilor de utilizatori. Iar pentru utilizatorii de dispozitive mobile și fotografi, ADATA are o ofertă vastă de carduri de memorie microSD și SD, cu capacități de stocare de până la 256GB și specificații de performanță care ajung până la standardul UHS-II U3 Class 10.

Pe lângă aceste produse tradiționale, emblematice pentru companie, ADATA mai comercializează și o serie de accesorii, dezvoltate în jurul PC-urilor și al dispozitivelor mobile. Printre acestea, se regăsesc baterii externe ce pot depăși capacitatea de 20.000mAh, soluții de încărcare wireless pentru dispozitive mobile compatibile, cititoare de carduri de memorie și o serie de cabluri și adaptoare. Nu sunt uitați nici pasionații de jocuri, unde ADATA oferă sub sigla XPG, pe lângă module de memorie și SSD-uri, câteva accesorii, precum căști, radiatoare pentru SSD-uri, incinte pentru soluții de stocare externă sau mouse-uri și mouse pad-uri cu iluminare RGB.

Pe lângă portofoliul vast de produse consumer, ADATA furnizează și o gamă largă de soluții concepute pentru segmentul industrial. Incluzând SSD-uri, carduri de memorie, unități de stocare USB, soluții Embedded și module de memorie, această ofertă este concepută pentru un spectru extins de producători și integratori de echipamente de automatizare, sisteme POS (Point Of Sale), soluții de afișaj public digital, echipamente de supraveghere video, puncte de informare, centre de date, sisteme informatice pentru autovehicule, imprimante multifuncționale, aparate pentru cazinouri sau echipamente destinate industriei aerospațiale.

Produsele ADATA vin în completarea unui portofoliu de produse deja complex al ELKO Romania, care, prin acest nou parteneriat, își îmbogățește oferta pe piața locală pentru a oferi soluția potrivită care răspunde necesităților specifice oricărei companii. Astfel, compania își consolidează poziția de distribuitor cheie în regiune, atât pentru integratorii de sisteme și soluții, cât și pentru comercianții retail și e-tail. Prin semnarea acestui nou contract de distribuție, ELKO Romania se poate adresa mai bine tuturor categoriilor de utilizatori și obține mai multă flexibilitate în îndeplinirea cerințelor acestora.
Despre ADATA
Fondată în luna mai a anului 2001, ADATA Technology Co., Ltd. este unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania
Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:
www.elko.ro
  1. Știri
  2. ELKO Romania anunţă distribuţia de produse ADATA