Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse Eaton

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță extinderea ofertei sale comerciale prin adăugarea produselor Eaton - lider mondial în domeniul echipamentelor de gestionare a energiei electrice.
Eaton este un furnizor de top de surse neîntreruptibile de alimentare (UPS) care sunt concepute să asigure alimentare de rezervă de cea mai bună calitate, atât pentru PC-uri de birou, cât și pentru mari centre de date. Pe lângă acestea, compania mai are în portofoliu o serie de alte soluții de gestionare a energiei electrice, printre care dispozitive de protecție la supratensiune, dispozitive pentru distribuția energiei electrice (PDU), aplicații de monitorizare de la distanță, software, echipamente pentru reglarea factorului de putere, soluții de răcire/ventilație, elemente de conectivitate, rack-uri și servicii.

Eaton a evoluat continuu, atât organic, prin dezvoltarea de produse și servicii inovatoare, cât și mulțumită unei strategii de achiziții foarte bine puse la punct. Astfel, printre achiziții se numără branduri precum: Phoenixtec, Powerware, MGE Office Protection Systems, Best Power și Aphel, iar compania deține la ora actuală în Europa mai multe centre dedicate cercetării și dezvoltării (R&D). Prin varietatea soluțiilor sale, producătorul se adresează unor domenii complexe, precum centre de date, industrie, sănătate, comercial, telecomunicații sau naval.

Prin parteneriatul incheiat cu Eaton, portofoliul de produse pe care il ofera distribuitorul a fost extins prin adaugarea de solutii complete de gestionare a energiei electrice Eaton: UPS, dispozitive ePDU, rack-uri si accesorii. Ele se regasesc in oferta ELKO Romania, fiind disponibile pe piață prin intermediul partenerilor ELKO.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:

www.elko.ro
Despre Eaton

Eaton este o companie implicată în dezvoltarea și producția de echipamente și soluții de gestionare a energiei, care activează în peste 175 țări, cu peste 96 000 angajați și care în anul 2017 a înregistrat venituri în valoare de 20.4 miliarde USD. Produsele sale sunt folosite de clienți din lumea întreagă pentru a gestiona mai eficient și mai sigur energia electrică, hidraulică și mecanică. Astfel, Eaton contribuie la sustenabilitatea afacerilor, prin furnizarea instrumentelor care le permit acestora să devină mai eficiente.