Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO Romania anunță distribuția produselor R&M

ELKO distribuie R&M in Romania_web
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, a încheiat un parteneriat cu Reichle & De-Massari AG, în urma căruia va începe să distribuie produsele R&M pe piața din România.
În domeniul rețelisticii ELKO Romania are deja experiență în ceea ce privește soluțiile de cablare și conectivitate, deține o rețea de parteneri care acoperă întreaga țară și înțelege foarte bine particularitățile acestui domeniu. Cu ajutorul soluțiilor R&M puse la dispoziția partenerilor ELKO, aceștia vor putea crea și administra sisteme mai performante, mai fiabile și cu costuri mai scăzute pe termen lung.

Prin introducerea soluțiilor R&M, ELKO Romania își propune nu numai o extindere a ofertei comerciale, ci și o readucere în prim-plan a importanței și a impactului pe care le au elementele pasive asupra bunei funcționări și performanțelor unui sistem complex. În acest scop, compania planifică o serie de sesiuni de training, realizate de reprezentanții R&M Romania, astfel încât avantajele competitive ale acestora să fie prezentate partenerilor locali. De asemenea, ELKO urmărește tendințele pieței și intenționează să se implice și mai mult pe piața de cablare structurată și să desfășoare mai multe activități în acest domeniu.

Mobilitatea și interconectarea sunt caracteristici definitorii ale societății moderne, favorizând o îmbunătățire a eficienței acesteia, prin alocarea rapidă a resurselor acolo unde sunt necesare. Un astfel de ecosistem presupune însă, printre altele, utilizarea de tehnologie avansată, modernă și implementarea unei infrastructuri de comunicații pe măsură. De aceea, alegerea unor soluții de cablare și conectivitate de calitate, performante și fiabile a devenit mai importantă ca niciodată, ceea ce determină modul în care diverse organizații comunică între ele sau servicii variate sunt combinate pentru a deservi mai bine anumite nevoi și cerințe. Prin urmare, disponibilitatea unor astfel de soluții la nivel local este vitală pentru a putea realiza și opera sisteme care să respecte necesitățile actuale și viitoare.
Despre R&M

Încă din anul 1964, R&M (Reichle & De-Massari AG) este un important furnizor la nivel global de soluții de cablare și conectivitate dedicate rețelelor de comunicații High End. Compania deservește mai multe industrii din sectoarele: rețele locale (LAN), centre de date și rețele publice și deține peste 40 de subsidiare și 10 centre de producție, în timp ce suportul local este asigurat de peste 1000 de parteneri calificați. Pe lângă calitatea superioară, la standarde elvețiene, a produselor, clienții și partenerii R&M beneficiază de soluții inovatoare care conferă maximă stabilitate sistemelor de comunicații.
  1. știri
  2. ELKO Romania anunță distribuția produselor R&M