Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

ELKO Romania anunță extinderea seriei AXIS M50 cu trei noi modele

Retail ELKO AXIS_M50
Bucuresti, 28.04.2022 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea pe piața locală a trei noi camere Axis compacte, ideale pentru companiile mici și mijlocii. Modelele dispun de funcționalitate PTZ, zoom optic 5x și zoom digital de 10x, oferind imagini de ansamblu cuprinzătoare și un nivel de detaliu crescut.

Camerele sunt de mărimea unei palme, având un diametru de doar 130x63mm, concepute să se integreze discret în orice mediu. Modelul AXIS M5074 realizează o monitorizare video clară, la o rezoluție HDTV de 720p/1 MP, în timp ce modelele AXIS M5075 și AXIS M5075-G dispun de un senzor HDTV de 1080p/2 MP. În plus, modelul AXIS M5075-G oferă conectivitate I/O wireless cu dispozitivele Z-Wave Plus®, pentru a facilita comunicarea cu până la șase dispozitive.
Caracteristicile principale:

• PTZ cu zoom optic de 5x și zoom digital de 10x;
• Autofocalizare și WDR;
• Sistem de analiză încorporat;
• Z-Wave pentru dispozitivele inteligente;
• Caracteristici de securitate cibernetică integrate.
Datorită funcțiilor de ultimă generație, noile modele pot fi folosite atât pentru o creștere a nivelului de securitate, cât și pentru obținerea de informații - încorporează sisteme de analiză care le transformă într-un instrument de afaceri util în luarea deciziilor cu privire la desfășurarea operațiunilor și alocarea resurselor. De exemplu, camera poate activa în mod automat o alarmă de fiecare dată când volumului sonor dintr-o locație depășește un anumit prag.

Noile camere sunt deja disponibile în oferta ELKO Romania.
  1. Știri
  2. ELKO Romania anunță extinderea seriei AXIS M50 cu trei noi modele