Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept

ELKO Romania anunță închirierea unui spațiu nou de depozitare în parcul logistic CTPark Bucharest

CTPark Bucharest
Noul depozit ELKO Romania beneficiază de o suprafață de 1,800m2
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță închirierea unui spațiu nou de depozitare în parcul logistic CTPark Bucharest. Compania a semnat un contract pentru închirierea unui spațiu premium de circa 1,800 de metri pătrați, la KM13 al A1 București-Pitești.
Extinderea capacității de depozitare a venit ca o decizie firească în contextul creșterii semnificative a activității noastre. Tranziția către un depozit modern și de capacitate sporită este un pas important pentru îmbunătățirea serviciilor noastre către clienți și pentru satisfacerea cerințelor unui volum de afaceri în creștere.
Carmen Stanciu General Manager ELKO Romania
Spațiul recent închiriat este un spațiu premium de clasă A, dotat la cele mai înalte standarde. Este situat în apropiere de cel mai important nod rutier din București, oferind astfel acces facil atât către oraș, prin Șoseaua de Centură, cât și către alți furnizori din zonă.

Adresa CTPark Bucharest:
Strada Virginia Nr. 4, depozit C4, rampele 34-36, Dragomirești Vale, Ilfov, 077096, România

Digitalizarea în creștere, care a cunoscut o intensificare semnificativă în pandemie, a stimulat vânzările de produse, soluții IT și electronice de consum. Spre finalul anului trecut, rezultatele financiar-operaționale ale ELKO Group pentru perioada ianuarie-noiembrie arătau un record al cifrei de afaceri de 2 miliarde de dolari.
  1. Știri
  2. ELKO Romania anunță închirierea unui spațiu nou de depozitare în parcul logistic CTPark Bucharest