ELKO Romania devine distribuitor oficial Alta Labs

Alta-labs-offical-authorized-distributor-networking-wifi
București, 18 septembrie 2023 – ELKO Romania, parte a ELKO Group, anunță parteneriatul de distribuție pentru România cu Alta Labs. Alta Labs este un producător nou, dar cu experiență, cu o gamă completă de echipamente WiFi și switch-uri de rețea pentru segmentul enterprise. Cu toate că Alta Labs este o marcă nouă și în dezvoltare, oamenii din spatele Alta Labs au o experiență impresionantă în industrie. Alta Labs face parte din SVT - SoundVision Technologies.

Alta Labs proiectează, dezvoltă și produce o gamă completă de soluții de rețea de calitate pentru întreprinderi. Designul hardware este concentrat pe instalarea facilă, performanță puternică și fiabilitate. În primul rând, Alta Labs oferă access point-urile WiFi 6: AP6 și AP6 Pro, la care se vor adăuga în curând switch-uri S24-PoE, S16-PoE și S8-PoE, estimate să apară pe piața din România în cursul lunii octombrie.
Access Point-urile Alta Labs
Access point-urile AP6 și AP6 Pro de la Alta Labs au o formă compactă și un design estetic elegant, permițând integrarea fără probleme în mediile corporative, comerciale și rezidențiale. AP6 Pro are suport pentru 4096 QAM și este, de asemenea, clasificat IP54 pentru medii comerciale de înaltă calitate. Access point-urile sunt alimentate PoE pentru o instalare simplă și eficientă. Platforma de gestionare în cloud a Alta Labs oferă capacități de monitorizare și configurare fără probleme de pe orice dispozitiv, inclusiv desktop-uri, laptop-uri și dispozitive mobile. Nu există taxe de licențiere. Pentru a fi de ajutor instalatorilor de rețea și tuturor celor pasionați, Alta Labs a lansat forumul tehnic: https://forum.alta.inc/
Despre Alta Labs
Fondată în 2022, Alta Labs creează tehnologii de rețea revoluționare, cu design software și hardware proprietar. Scopul principal este de a aduce simplitatea în utilizare, managementul complet customizabil și utilizarea aplicațiilor software pentru a ajuta utilizatorii să-și gestioneze nevoile de WiFi, indiferent ce sistem sau design vor să implementeze.
Aflați mai multe detalii la: www.alta.inc sau pe
Linkedin la: https://www.linkedin.com/company/altanetworks
  1. Știri
  2. ELKO Romania devine distribuitor oficial Alta Labs