Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept

ELKO Romania distribuie produse de stocare de la EMTEC

EMTEC_web
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță introducerea pe piață a soluțiilor de stocare a datelor din portofoliul EMTEC – marcă bazată pe o lungă experiență în dezvoltarea de variate echipamente de stocare.

Într-o epocă în care tehnologia a evoluat masiv, astfel încât orice domeniu de activitate se bazează acum pe tehnologie, întreaga societate are tot mai mult nevoie de date pentru a-și îmbunătăți eficiența și rezultatele. Din acest motiv, importanța soluțiilor de stocare a datelor a crescut considerabil de-a lungul anilor, cererea de dispozitive performante și fiabile reprezentând o realitate actuală pentru întreaga industrie electro-IT. De la fotografi și realizatori de conținut profesioniști, la simpli utilizatori de PC-uri folosite preponderent pentru divertisment, consumul și generarea de date a crescut accelerat, ceea ce continuă să stimuleze nevoia de dispozitive de stocare robuste, pe care aceștia să poată conta în orice situație. În calitate de important distribuitor în regiune și susținător al integratorilor de soluții din toate ariile de activitate, ELKO Romania și-a extins oferta prin adăugarea soluțiilor de stocare EMTEC.

Portofoliul EMTEC conține o gamă vastă de soluții și dispozitive de stocare. Primele disponibile pentru comenzile partenerilor ELKO din România sunt SSD-urile – atât cele în format M.2, cât și cele în formatul clasic, de 2.5”, cu capacități de stocare cuprinse între 120GB și 2TB. Vor fi urmate de SSD-urile externe, cardurile de memorie Flash și stick-urile USB, toate urmând a fi disponibile prin intermediul canalului extins de parteneri ELKO Romania.

Despre EMTEC
EMTEC a fost lansată ca marcă a unei companii cu o istorie lungă și o experiență vastă în industria IT. BASF a condus pionieratul în dezvoltarea benzilor magnetice ca soluții de stocare a datelor, precum casete audio, dischete sau casete video, iar odată cu migrarea către noile medii de stocare, BASF Magnetics a devenit EMTEC Magnetics.

Anul 2000 a marcat lansarea la nivel global a mărcii EMTEC, ocazie cu care compania a început să își concentreze atenția asupra dispozitivelor de stocare mobile și a înregistrat un succes formidabil în întreaga Europa. În prezent, EMTEC este o marcă distribuită în peste 50 țări, iar calitatea produselor sale se bazează pe o experiență acumulată de-a lungul a 75 ani. Pentru mai multe informații despre produsele EMTEC, vizitați: http://www.emtec-international.com/en
  1. Știri
  2. ELKO Romania distribuie produse de stocare de la EMTEC