Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ELKO va distribui medii de stocare de la Intenso

Intenso_storage_powerbanks_chargers
Grupul ELKO a început colaborarea cu unul dintre brandurile de top din zona mediilor de stocare, Intenso, pentru distribuția produselor pe piețele din România, Rusia, Țările Baltice, Polonia, Suedia, Slovenia și Slovacia.
Gama extinsă de produse ale producătorului german Intenso include 252 de tipuri de produse: suporturi de stocare precum stick-uri USB, hard discuri, carduri de memorie, SSD-uri, baterii, încărcătoare wireless și multe altele. Design-ul produselor Intenso primește an de an recunoașterea Red Dot Award.

Intenso este bine cunoscut pentru fiabilitatea produselor sale, satisfacția clienților pe termen lung și raportul excelent preț-performanță.
Valoare înaltă a calității
Toate produsele sunt supuse în mod constant testelor de calitate. Noile livrări de produse sunt examinate cu atenție în laboratorul de testare Intenso și puse în vânzare doar după obținerea de rezultate impecabile la testare.
Despre Intenso
De la înființarea sa în 1998, Intenso a fost capabil să se dezvolte ca una dintre cele mai importante mărci în sectorul stocării media. Cu produsele sale practice, compania oferă sprijin în viața de zi cu zi și ajută la proiectarea unei vieți moderne simple și sigure. Soluțiile sunt adaptate tehnologiei actuale, sunt jucăușe, inovatoare și creative. Produsele moderne cu cerințe de înaltă calitate reprezintă caracteristicile majore ale mărcii Intenso.
Pentru mai multe informații, vizitează: https://www.intenso.de/en
  1. știri
  2. ELKO va distribui medii de stocare de la Intenso