Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

HPE Alletra 5000 - Pentru sarcini de lucru care nu necesită o soluție all-flash

Top 12 motive pentru a alege HPE Alletra 5000

În ultimele 12 luni, HPE și-a actualizat produsele HPE Alletra cu două modele noi, inclusiv All-NVMe, pentru a asigura un mai bun răspuns la nevoile partenerilor. Adăugarea HPE GreenLake pentru Block Storage pentru STaaS bazat pe consum asigură un management mai bun al cheltuielilor iar serviciile de date gestionate HPE GreenLake, cum ar fi Disaster Recovery și HPE Backup and Recovery Service fac ca produsele și serviciile HPE să fie potrivite organizațiilor care au nevoie de siguranța procesării tranzacțiilor online (OLTP) sau de virtualizare/infrastructură desktop virtuală (VDI).

Construit din ADN-ul HPE Nimble Storage Adaptive Flash Array, sistemul HPE Alletra 5000 oferă o soluție simplă, fiabilă și eficientă care:
1. Combină simplificarea stocării locale cu viteza și agilitatea unei experiențe operaționale în cloud

Utilizați HPE Alletra 5000 pentru a combina simplificarea stocării locale cu viteza și agilitatea unei experiențe operaționale în cloud. Puteți să faceți infrastructura de bază invizibilă în timp ce transformați operațiunile pentru a fi centrate pe aplicații, nu pe infrastructură, implementarea realizându-se în câteva minute. Spre deosebire de gestionarea tradițională a stocării, HPE Alletra 5000 permite administratorilor bazelor de date să furnizeze fără efort spațiul de stocare și să accelereze implementarea aplicațiilor, eliberând resurse IT pentru operațiuni strategice de importanță critică cu valoare adăugată pentru companie.
2. Pune spațiul de stocare pe pilot automat cu un serviciu gestionat de AI

Folosind cele mai avansate operațiuni AI pentru infrastructură (AIOps, bazate pe datele și perspectivele oferite de analizele predictive ale HPE InfoSight), veți putea elimina întreruperile aplicațiilor și problemele care apar, asigurând, prin operațiunile autonome desfășurate, că aplicațiile dumneavoastră sunt mereu pornite și întotdeauna rapide.

Puteți anticipa și preveni întreruperile înainte ca acestea să apară, puteți identifica problemele dintre stocare și VMs și puteți identifica resursele virtuale neutilizate corespunzător. Lăsați recomandările bazate pe inteligența artificială să gestioneze infrastructura de date și profitați de analiza predictivă și de automatizarea suportului, precum și de accesul direct la experți, economisind astfel timp.
3. Optimizează raportul preț-performanță pentru sarcinile de lucru de uz general

Accelerați aplicațiile cu o latență de sub milisecunde și experimentați viteze cu până la 25% mai mari decât în versiunile HPE Nimble Storage Hybrid Flash Array anterioare. Reduceți costurile și amprenta de stocare folosind funcția always-on de comprimare, care oferă economii de spațiu de până la 5 ori mai mari fără scăderi de performanță.
4. Garantează o disponibilitate de 99.9999%

Uitați de grija întreruperilor neașteptate. HPE Alletra 5000 folosește o platformă bazată pe inteligență artificială pentru a garanta disponibilitatea datelor 99.9999% pentru fiecare client și pentru fiecare storage. Este o garanție de tip nu-te-costă-nimic, nu-faci-nimic — iar cu HPE InfoSight, care prezice și previne problemele, echipamentele de stocare devin mai inteligente, mai bune și mai fiabile în fiecare zi.
5. Garantează maxima integritate și consistență a datelor fără compromisuri

Nu acceptați compromisuri între reziliența datelor și performanță. HPE Alletra 5000 oferă Triple+ Parity RAID ca standard cu impact zero asupra performanței. Triple+ Parity RAID poate gestiona trei discuri defecte simultane fără pierderi de date și oferă protecție suplimentară prin paritatea intra-drive.
6. Ajută la o scalare ușoară și fără întreruperi

Puteți crește capacitatea și performanța unui sistem care rulează în mod independent și fără întreruperi cu HPE Alletra 5000 scale-to-fit. De asemenea, puteți scala până la patru echipamente cu mobilitate transparentă a volumului între matrice, obținând performanță liniară și scalare a capacității.
7. Simplifică și reduce costul protecției datelor

Asigurați servicii de back-up la nivelul cerut, cu ajutorul aplicațiilor rapide, simple și integrate de back-up și recovery, atât la nivel local, cât și în cloud. Replicați nativ de la HPE Alletra 6000 All Flash Arrays cu HPE Alletra 5000 Hybrid Arrays și utilizați serviciul HPE Backup and Recovery bazat pe SaaS pentru a simplifica protecția datelor din cloud-ul hibrid cu restaurări instantanee, recuperare rapidă la nivel local și stocare pe termen lung în cloud, eficientă din punct de vedere al costurilor.
8. Oferă experiența infrastructurii hiperconvergente (HCI) fără limitări

Valorificați simplitatea și ușurința de utilizare pe care le apreciați la infrastructura hiperconvergentă (HCI), dar pentru toate aplicațiile dumneavoastră. Infrastructura hiperconvergentă dezagregată HPE Alletra (dHCI) oferă o experiență hiperconvergentă ce include viteză și reziliență critice pentru afaceri, precum și scalarea independentă a serverelor și a echipamentelor de stocare.
9. Poate fi utilizată ca serviciu, la cerere

Treceți de la deținerea și întreținerea infrastructurii de date la simpla accesare și utilizare a acesteia. Evitați problemele legate de dimensionarea corectă a capacității, constrângerile bugetare CAPEX și ciclurile complexe de achiziție, alegând un model flexibil de consum ca serviciu cu platforma HPE GreenLake edge-to-cloud.

Pur și simplu accesați resursele de stocare de care aveți nevoie, optimizate pentru tipul de date și aplicații. Scalați la cerere, după cum este necesar, bazați-vă pe capacitatea de rezervă pentru creșteri neprevăzute ale cerințelor de utilizare și uitați de costurile inițiale mari, alegând un abonament lunar transparent.
10. Tranziție simplă, accesibilă și fără riscuri

Clienții HPE Nimble Storage Hybrid Flash Array își pot asuma riscul și complexitatea trecerii la HPE Alletra 5000 prin upgrade-uri rapide și fără întreruperi ale datelor. Cu ajutorul upgrade-urilor controlerului, puteți să continuați să utilizați storage-ul existent HPE Nimble și să generați ROI. Iar clienții HPE Nimble Storage pot trece la economicul HPE Alletra 5010, obținând o capacitate de două ori mai mare la un preț similar cu un HPE Nimble Storage Hybrid Array comparabil.
11. Oferă acces la peste 70 de servicii de cloud

Accelerați modernizarea datelor dumneavoastră cu ajutorul interfaței simple, al controlului și al vizibilității oferite de HPE GreenLake, care aduce experiența de tip cloud indiferent unde se află aplicațiile tale. HPE Alletra 5000 este construit pentru HPE GreenLake, oferindu-vă acces rapid și ușor la peste 70 de servicii cloud.
12. Accelează rezultatele afacerii

HPE Alletra 5000 vă permite să vă transformați dintr-un operator IT într-un furnizor de servicii, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pe rezultate, nu pe gestionarea infrastructurii. Risc redus, cu disponibilitate a datelor de 99.9999% garantată pentru cerintele de lucru de uz general și agilitate crescută cu ajutorul AI-ului care prezice și rezolvă în mod automat 86% dintre probleme, chiar înainte de a identifica măcar că există una.
  1. Știri
  2. HPE Alletra 5000 - Pentru sarcini de lucru care nu necesită o soluție all-flash