Portabilitate extinsă și performanțe de top cu laptopurile HP ProBook G9

hp-probook-400-g9-series
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, pune la dispoziția utilizatorilor din mediul de afaceri instrumente menite să stimuleze creativitatea și să asigure confortul în utilizare. Revenirea treptată la birou nu exclude nevoia de portabilitate, de putere de procesare și de conectivitate, toate acestea în condiții de securitate cibernetică și protecție a datelor utilizate.
Cu experiență îndelungată în proiectarea și dezvoltarea de laptopuri de business, HP oferă un portofoliu extins de produse ce înglobează componente și tehnologii de top asamblate într-un sistem omogen cu performanțe avansate. Un exemplu în acest sens îl reprezintă laptopurile din seria HP ProBook G9 care se bazează pe puterea procesoarelor Intel® Core™ Generația a 12-a și un design avangardist ce le face ultra-subțiri și ușoare.
Puterea de procesare și design-ul atractiv sunt dublate de productivitatea componentei software cu care sistemele vin preinstalate. Folosind platforma Windows 10 Pro (cu opțiunea de upgrade gratuit la Windows 11) și suita Microsoft Office, utilizatorul nu are de făcut decât să își configureze contul de utilizator și să se conecteze la rețeaua companiei pentru a se integra rapid în procesele colaborative ale echipei. În condițiile în care criminalitatea cibernetică proliferează alarmant, laptopurile din seria HP ProBook G9 se bazează pe elemente de securitate avansată ce le permite utilizatorilor să se concentreze pe activități productive, cu efect direct asupra creșterii afacerii.
Produsele se califică în programul dedicat partenerilor Intel® Partner Alliance – un nou program conceput pentru a ajuta partenerii să ofere servicii și soluții inovatoare, centrate pe date. Construit în jurul unui număr de roluri, programul este conceput pentru a satisface nevoile afacerii partenerilor, oferind un set personalizat de avantaje, inclusiv materiale de marketing gratuite și cursuri de formare.
Procesoarele Intel® Core™ i5 și i7 de generația a 12-a le oferă utilizatorilor performanța tehnologiei ULV (ultra-low voltage), procesarea fiind susținută pe partea grafică de placa integrată Intel Iris Xᵉ Graphics și opțional de placa dedicată NVIDIA GeForce MX450.
Cu ecrane LED având diagonala de până la 15,6 inchi, laptopurile din seria HP ProBook G9 oferă utilizatorului confortul rezoluției Full HD (1920 x 1080) și Ultra Wide Viewing Angle. Raportul ecran-corp îmbunătățit, de 85%, și balamaua cu deschidere de până la 170° le face ideale pentru vizionarea în modul colaborativ. În același timp, caracteristica opţională HP Sure View Reflect oferă discreție și împiedică instantaneu ochii curioşi să vadă ecranul, generând un efect reflectorizant, de culoarea cuprului, atunci când ecranul este privit din lateral, făcându-l să pară greu de citit. Utilizând memorie DDR4 3200, seria HP ProBook G9 acomodează între 8 GB și 16 GB, memoria putând fi extinsă până la 64 GB. În ceea ce privește stocarea, unitățile PCIe NVMe SSD încorporate au capacitate de la 128 GB până la 1 TB.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe detalii legate de soluțiile HP de afaceri, aplicațiile Microsoft, pe platforme Intel, precum și despre programul Intel® Partner Alliance.
  1. Știri
  2. Portabilitate extinsă și performanțe de top cu laptopurile HP ProBook G9