Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept

Recorderul AXIS S3008 este acum în portofoliul ELKO Romania și poate reprezenta nucleul soluției de supraveghere video

ELKO_AXIS_s3008_recorder_desk_web.jpg
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea pentru piața din România a recorderului AXIS S3008, o soluție de înregistrare la calitate ultra-high definition, ușor de instalat și compatibilă cu aplicația de video management AXIS Companion.
Cu un switch PoE integrat pentru până la 8 camere, acest recorder de înaltă performanță include un hard disc conceput pentru supraveghere video și o conexiune pe interfață gigabit, de înaltă performanță, pentru a gestiona înregistrările video în rezoluție ultra-high definition (UHD). Fiind integrat cu o gamă largă de produse Axis, recorderul de rețea AXIS S3008 face ca adăugarea de echipamente suplimentare de înregistrare sau alte echipamente Axis să fie o procedură mai simplă. De exemplu, se pot adăuga goarne de rețea pentru a comunica cu personalul și a descuraja pătrunderea intrușilor într-un anumit areal. În cadrul soluției se mai poate adăuga un interfon video de rețea pentru identificarea audiovizuală și controlul accesului de la distanță.
Caracteristicile principale includ:
  • Recorder compact cu switch PoE integrat;
  • Simplitate în instalare și operare;
  • Hard disc conceput pentru supraveghere video;
  • Port USB pentru exportul înregistrărilor video;
  • Garanție de până la 5 ani.
Recorderul de rețea AXIS S3008 permite accesarea în siguranță a înregistrărilor video de oriunde din lume datorită tehnologiei Axis Secure Remote Access. În plus, produsul este rentabil din punct de vedere al costului, având garanție implicită timp de 3 ani și, opțional, posibilitatea de a o extinde cu încă 2 ani. ELKO Romania oferă soluțiile complete de la Axis. Astfel, companiile își pot achiziționa un sistem de securitate, adaptat la nevoile lor specifice. Aflați mai multe informații despre Recorderul AXIS S3008 și despre Soluțiile Axis complete de supraveghere, iar pentru întrebări suplimentare despre soluțiile ELKO puteți solicita prin email la: solutii@elko.ro
Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces, interfoane și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS.

Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com.
Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/
  1. Știri
  2. Recorderul AXIS S3008 este acum în portofoliul ELKO Romania și poate reprezenta nucleul soluției de supraveghere video