Bună ziua!
Vă rugăm să utilizați un alt browser pentru a vedea conținutul acestei pagini. Vă recomandăm să utilizați Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge sau Safari.

Strada Copilului 18, București, 012178, România


+40 21 224 60 94
sales@elko.ro

ELKO Romania anunță soluții de streaming accesibile folosind echipamente Axis și aplicația CamStreamer

Domeniul supravegherii video s-a dezvoltat accelerat de-a lungul ultimilor ani; diverse tipuri de echipamente fac la ora actuală parte din viața cotidiană, fiind folosite în scopuri tot mai variate, pe lângă cel tradițional, de securizare și monitorizare a perimetrelor și obiectivelor, printre aceste noi domenii fiind streamingul, utilizat în variate scopuri.
ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță disponibilitatea unor pachete avantajoase de streaming de care pot beneficia toți utilizatorii de camere de supraveghere Axis prevăzute cu CamStreamer.
Scenariile de utilizare în care pot fi implementate camerele sunt limitate doar de imaginația utilizatorilor, ele variind de la elemente deja banale, precum detecție, până la aplicații mai complexe, precum „citirea” numerelor de înmatriculare în vederea automatizării parcărilor, recunoașterea automată a incidentelor din trafic sau numărarea persoanelor dintr-o zonă și generarea de rapoarte care să poată fi utilizate eficient în campanii de marketing.
Toate acestea sunt posibile datorită evoluției pe care au cunoscut-o tehnologiile de analiză video, dar și hardware-ului puternic cu care sunt prevăzute camerele Axis. De fapt, foarte multe funcții pot fi rulate direct la nivelul camerelor datorită puterii de procesare proprii, eliminând astfel costurile suplimentare presupuse de aparatura necesară procesării și prelucrării conținutului video în scopul utilizării.
Una dintre aplicații care funcționează nativ pentru camerele Axis este aplicația CamStreamer – o aplicație inteligentă ce poate fi rulată direct la nivelul camerelor Axis pentru a transmite conținutul video filmat pe YouTube, Facebook sau alte platforme de streaming.
În contextul actual, când întâlnirile mari sunt interzise, streamingul online reprezintă o soluție practică pentru activitățile cotidiene și chiar pentru afaceri.

Pachetele propuse partenerilor ELKO vin în întâmpinarea cererii crescute pentru soluții simple de streaming online. Funcția de streaming oferită de camerele Axis cu CamStreamer a fost proiectată astfel încât să fie ușor de instalat și de accesat de către utilizatori. Motto-ul campaniei este “Streaming-ul nu a fost niciodată mai simplu” și propune partenerilor ELKO două soluții.
Soluția compactă de streaming presupune achiziția unei camere Axis, precum modelul M1135 – un model relativ accesibil, dar performant, ce este capabil să filmeze la rezoluție de 2MP și este prevăzut cu tehnologiile Lightfinder și Forensic WDR, dar și cu microfon integrat. Este necesară instalarea la nivelul camerei a aplicației CamStreamer, care este compatibilă cu M1135, fiind componenta de software necesară.
CamStreamer compact_FB
Soluția de streaming profesională recomandată este compusă din AXIS P1375, un model de cameră de înaltă performanță, microfonul profesional digital AXIS T8355 și, desigur, aplicația inteligentă Camstreamer care se va instala direct pe cameră. Această combinație permite o calitate video excelentă și culori adevărate, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare, precum și transmisii video în direct și transmiterea vocii direct pe YouTube, Facebook și multe alte platforme de streaming, fără a fi nevoie de un computer.
CamStreamer premium_FB
Mai departe, utilizatorul nu trebuie decât să conecteze camera la rețea, să se autentifice cu contul său de YouTube sau Facebook în interfața grafică a camerei și să efectueze setările dorite pentru streaming, iar transmisia poate începe. În plus, sunt posibile chiar și conectarea unui buton fizic pentru pornirea și încetarea transmisiei live și activarea unui indicator LED care să semnaleze existența unei astfel de transmisii în derulare. În acest fel, orice utilizator își poate seta în timp record și cu o investiție minimă propriul studio personal de streaming, pentru care nu este necesar nici măcar un PC.
Pentru mai multe informații despre produse, soluțiile și tehnologiile Axis Communications, vizitați www.axis.com.
Despre Axis Communications
Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/..
Despre CamStreamer
Aplicația CamStreamer este o aplicație inteligentă care rulează direct pe camere IP AXIS și transmite video live pe YouTube, Facebook și multe alte platforme de streaming. Nu este nevoie de un computer suplimentar, adresă IP publică sau configurații complexe. Pentru mai multe informații despre aplicația CamStreamer compatibilă cu camerele AXIS, vizitați www.camstreamer.com.
  1. Știri
  2. ELKO Romania anunță soluții de streaming accesibile folosind echipamente Axis și aplicația CamStreamer