Site-ul nostru foloseste cookie-uri. Continuand navigarea va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor, asa cum este detaliat in politica noastra de confidentialitate.
Accept
eCom
despre noi știri contact Fii partener ELKO

ViewSonic a prezentat la Computex ultimele soluții destinate educației și afacerilor, precum și altor domenii de activitate

ViewSonic Whiteboard02
ViewSonic, furnizor de soluții de afișare, a prezentat cu prilejul Computex 2019 o serie de echipamente și soluții destinate cu precădere educației și mediului de afaceri, precum ecosistemul complet myViewBoard, video-proiectoarele cu LED din seria X, monitoarele cu ecrane tactile sau monitoarele pentru spații de lucru. ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, distribuie produsele și soluțiile de afișare de la ViewSonic.
ViewSonic demonstrează preocuparea deosebită pentru dezvoltarea unor soluții de afișare, de proiecție și software inovatoare, care să încurajeze inter-conectivitatea și să simplifice interacțiunea utilizatorilor cu echipamentele de calcul. Un foarte bun exemplu în acest sens îl reprezintă panourile interactive ViewBoard, premiate deja de mai multe ori pentru tehnologiile încorporate și ușurința în utilizare. Iar noile modele din această categorie de produs îmbunătățesc și mai mult versatilitatea și experiența utilizatorilor. Astfel, noua serie vârf a gamei - IFP70 - dispune de tehnologie PCAP, datorită căreia oferă o detecție la atingere precisă și luminozitate superioară. În plus, aceste dispozitive integrează Microsoft Azure Digital Twin Smart Sensor Hub, Camera, Skype for Business și suport pentru protocolul IPv6. La rândul său, noua serie ViewSonic IFP60 oferă cel mai bun panou tactil InGlass, dispune de certificare FIPS201 pentru autentificare sigură cu recunoaștere biometrică și include o gamă vastă de instrumente pentru colaborare. Iar versiunea 2019 a seriei IFP50 folosește tehnologie Slim IR pentru a oferi o funcție tactilă cu sensibilitate deosebită, sistem de operare Android 7.0 și panouri cu rezoluție 4K Ultra HD ce suportă atingere simultană în până la 20 puncte.
ViewSonic Whiteboard1
Pentru afișarea informației vizuale la cel mai înalt nivel de calitate, ViewSonic propune o nouă generație de video-proiectoare cu LED din seria X, concepute pentru scenarii de utilizare diferite, în funcție de raportul de proiecție oferit. X10-4K, X100-4K și X1000-4K folosesc soluții de iluminare cu LED din cea de-a doua generație și încorporează boxe Harmon-Kardon de cea mai bună calitate. Totodată, ele dispun de suport Miracast și Bluetooth, sunt compatibile cu Amazon Alexa și Google Assistant și folosesc o interfață Smart TV. Este folosit un chip DLP 4K Ultra HD cu tehnologie XPR și suport HDR10, căruia i se adaugă tehnologia proprietară Cinema SuperColor+, obținându-se o acoperire de 125% a spectrului Rec.709.
ViewSonic X10-4K-PR-IMAGE-800X500PX
Alte produse utilizate intens în educație și în mediul de afaceri sunt monitoarele cu suport tactil, iar noile modele ViewSonic din seria TD răspund în cea mai bună măsură cerințelor actuale, precum și a celor care vor veni. Prevăzute cu diferite tehnologii tactile, printre care P-CAP, suport rezistent și camere optice, acestea acoperă toate segmentele de piață și sunt compatibile atât cu Windows 10, cât și cu anumite versiuni ale sistemelor de operare Android și Linux. Printre tehnologiile inovatoare încorporate se numără SuperClear, modul Eco și designul ergonomic.
ViewSonic VX3258-2KPC-mhd_F1_h
Pentru birouri, ViewSonic propune noile monitoare din seriile VG și ColorPro VP, caracterizate de designul inovator, ergonomia deosebită și o serie de tehnologii care stimulează productivitatea. Dintre acestea, VG2448 este un monitor Full HD 1080p de 24 de inches, ce folosește un panou SuperClear IPS pentru o reproducere fidelă a culorilor și unghiuri cu vizibilitate largă. VG2455 și VG2755-2K sunt monitoare pe interfață USB-C, cu diagonale de 24 și 27 de inches și rezoluții Full HD și respectiv QHD. Iar VP2458 este un monitor profesional Full HD de 24”, cu acoperire de 100% a spectrului sRGB și o valoare Delta E <2. Toate cele 4 modele sunt prevăzute cu picioare de susținere cu pivotare la 90 de grade în ambele sensuri, rotire cu 60 de grade, înclinare cu 40 de grade și ajustare pe înălțime într-un interval de 13cm.
ViewSonic-launches-new-range-of-ELITE
Și pentru pasionații de jocuri producătorul a prezentat două noi monitoare ultra-competitive cu suport FreeSync. ELITE XG240R este prevăzut cu un panou Full HD de 24” cu rată de reîmprospătare de 144Hz și timp de răspuns de 1ms, iar ELITE XG350R-C, cu ecran curbat de 35 de inches, rezoluție WQHD (3440x1440) și rată de reîmprospătare de 100Hz. Lor li se adaugă noile modele din seria VX58 - VX2758-P-MHD, VX3258-PC-MHD-W și VX3258-2KPC-MHD - cu ecrane de 27 și 32 de inches, plate sau curbate și rezoluție Full HD sau WQHD. Timpul de răspuns este de 1ms, iar rata de reîmprospătare ajunge la 165Hz.
ELKO Romania distribuie produsele ViewSonic în România prin canalul de parteneri locali.
Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale. Cu peste 30 de birouri în toată lumea și o prezență în peste 125 țări, ViewSonic își menține poziția mulțumită eforturilor depuse pentru a oferi produse inovatoare, de cea mai bună calitate, și prin încheierea de parteneriate strategice.

În prezent, ViewSonic este lider în furnizarea de soluții de interconectare a utilizatorilor și de partajare, prin intermediul gamelor sale de produse, printre care monitoare LED, ecrane tactile, videoproiectoare, ecrane de mari dimensiuni și desktop-uri virtuale. Concentrându-se întotdeauna pe viitor, compania continuă să le ofere clienților și partenerilor săi soluții complete, inteligente, interactive și integrate, care să le îndeplinească într-o proporție cât mai mare cerințele.
Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din ELKO Group și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:
www.elko.ro
  1. știri
  2. ViewSonic a prezentat la Computex ultimele soluții destinate educației și afacerilor, precum și altor domenii de activitate