HPE MSA 2060 Flash Bundles
HPE MSA Storage continuă să fie principala opțiune pentru clienții de servere HPE ProLiant atunci când vor sa adauge mediului lor de calcul o soluție de stocare SAN. ELKO Romania vă pune la dispoziție noile pachete MSA 2060 Flash Bundles, care sunt adaptate nevoilor specifice acestor clienți.
msa
MSA Storage oferă nivelul optim de performanță și simplitate pentru a crea o soluție de stocare partajată care să se încadreze în bugetul clienților din categoriile IMM și ROBO (Remote Office and Branch Office). Pentru a sprijini creșterea utilizării mediilor flash în soluțiile SAN entry-level, noile pachete Flash MSA oferă o cale simplă și rentabilă pentru stocarea partajată de înaltă performanță. Suportate atât pe platformele MSA 2060 FC, cât și pe iSCSI, pachetele flash MSA oferă o alegere simplă de stocare pe SSD de capacitate brută de 12 TB, 23 TB, sau 46 TB și care asigură o reducere de până la 80% față de prețul de listă.
  • Pachetele MSA Flash Bundles combină simplitatea și accesibilitatea stocării MSA cu performanța suporturilor flash SSD, pentru a crea o soluție de stocare partajată, rentabilă ca preț și de înaltă performanță, pentru mediile de calcul HPE ProLiant entry-level și mid-range.
  • Reprezintă o alegere ideală pentru consolidarea stocării serverelor virtualizate, accelerarea volumului de lucru al bazelor de date, stocarea de tip backup și recovery. HPE MSA Storage este, de peste 25 de ani, cea mai importantă soluție de stocare SAN entry-level pentru serverele HPE ProLiant.
  • Folosiți unitățile flash pentru a obține performanța SAN entry-level MSA de 395K IOPS și rate de transfer care depășesc 13 GB/s.
ezgif.com-webp-to-png-converter (2)
Noutățile aduse de pachetele HPE MSA Storage Flash Bundles!
Prin intermediul noilor matrici de stocare HPE MSA Gen6 Flash Bundle, utilizatorii au posibilitatea de a maximiza performanța și valoarea soluțiilor de stocare SAN entry-level, bazate pe flash. În plus, față de stimulentele excelente, pachetele HPE MSA Storage Flash Bundles includ toate caracteristicile și tehnologia care consolidează avantajele utilizării HPE MSA Storage.
  • Performanță IOPS cu până la 80% mai bună, cu o creștere de până la 147% a performanței ratei de transfer în comparație cu matricele de stocare HPE MSA din generația anterioară
  • Organizare automată a datelor pe niveluri "Set it and forget it" care susține optimizarea continuă a sarcinilor de lucru utilizând cele mai rapide suporturi HDD și SSD
  • Reconstiturea datelor de până la 25x mai rapidă cu noua tehnologie MSA DP+ RAID
Atât clienții din categoria IMM-urilor, cât și partenerii care vând aceste pachete, se confruntă cu provocări diverse, legate de bugetele pentru IT care stagnează sau sunt în scădere, de complexitatea infrastructurilor existente și de necesitatea gestionării riscurilor venite din toate direcțiile. HPE MSA Storage vine în întâmpinarea acestor provocări, prin natura tehnologiilor pe care le înglobează. Este definiția simplității care oferă performanțe uimitoare și accesibilitate de neegalat, oferă oportunitatea de a urmări baza instalată de dispozitive și de a adapta prețurile pentru o rată maximă de succes.
HPE MSA Storage oferă:
  • Simplitate: Interfață de utilizator intuitivă, cu fluxuri de lucru ghidate pentru configurarea HPE MSA
  • Accesibilitate: Cea mai ieftină soluție de stocare SAN entry-level pentru serverele HPE
  1. Blog, Studii de caz
  2. HPE MSA 2060 Flash Bundles