HPE ProLiant ML30 Gen11
Serverul HPE ProLiant ML30 Gen11 este un server tower puternic, dar accesibil, destinat birourilor mici, birourilor aflate la distanță și sucursalelor, conceput pentru a rula soluții cloud locale și hibride.
ezgif.com-webp-to-png-converter (2)
Serverul întrunește caracteristicile necesare pentru a oferi la un preț redus, performanță, securitate, fiabilitate și extensibilitate de clasă enterprise. Hewlett Packard Enterprise integrează securitatea direct în server prin intermediul tehnologiei HPE iLO Silicon Root of Trust. Opțiunea de sursă de alimentare redundantă și până la 4 LFF sau 8 SFF hot-plug hard-diskuri oferă disponibilitate și flexibilitate. Capacitatea îmbunătățită de extindere, care include acum PCIe Gen5, vă permite să faceți upgrade cu controlerele SCSI (SAS) și plăcile de rețea atașate serial pe măsură ce afacerea dvs. crește, ceea ce vă poate oferi un avantaj suplimentar. În acest mod, serverul HPE ProLiant ML30 Gen11 deține argumente solide pentru a fi considerat o opțiune de prim rang pentru a vă susține procesele de afaceri.
ezgif.com-webp-to-png-converter (3)
Îmbunătățiri ale caracteristicilor:
 • Format carcasă Tower 4U - monoprocesor
 • Patru sloturi de expansiune PCIe
 • Rată de transfer de date PCIe îmbunătățită care suportă PCIe Gen5
 • Cele mai recente procesoare Intel E-2400 Xeon E
 • Module de memorie HPE DDR5 UDIMM cu 4800 MT/s, până la 128 GB
 • Placă de rețea incorporata cu 4 porturi 1GbE, cu suport pentru plăci de rețea PCIe, la pret redus
 • Boot de sistem de operare (OS) cu NVMe OS Boot, la preturi reduse
 • Port de management HPE iLO 6 (Opțional)
 • Suport pentru software RAID
 • Suport pentru surse de alimentare non-hot-plug ATX și surse de alimentare redundante HPE Flex Slot, la preț redus
Caracteristici extinse
HPE ProLiant ML30 Gen11 suportă procesoare Intel® Xeon® E de până la 8 nuclee de 95W, iar memoria standard UDIMM HPE DDR5 cu rate de transfer de 4800 MT/s instalată este de 16 GB sau 32 GB, capacitatea maximă de memorie suportată fiind de 128 GB. Placa de bază acomodează patru sloturi de extensie pentru o utilizare mai flexibilă, inclusiv unul PCIe Gen5 x16, are încorporat suport SSD M.2 NVMe, un port HPE iLO dedicat și oferă opțional kit de port serial.
Server puternic, dar accesibil pentru sarcinile zilnice de lucru de la birou
Capacitatea de procesare a serverului HPE ProLiant ML30 Gen11 este asigurată de procesor Intel Xeon E cu până la 8 nuclee și până la 128 GB 4400 MT/s DDR5 ECC UDIMM, oferind performanțe avansate pentru aplicațiile de afaceri ce rulează în cadrul companiilor mici și mijlocii. Cu o capacitate de stocare de până la 80 TB, HPE ProLiant ML30 Gen11 este o platformă ideală, care permite organizației dvs. să stocheze o cantitate tot mai mare de date pe măsură ce vă dezvoltați afacerea. Un slot M.2 încorporat cu suport pentru o unitate de boot SSD NVMe, oferă viteze remarcabile. Un port opțional HPE iLO dedicat vă permite să alocați mai multă lățime de bandă funcțiilor de lucru și să obțineți viteze mai mari la nivelul rețelei. Software-ul Intel VROC SATA RAID încorporat este livrat în mod standard, iar controlerele esențiale și de performanță HPE Smart Array vă permit flexibilitatea de a alege controlerul de 12Gbps cel mai potrivit pentru mediul dvs. Patru sloturi de extensie pentru o utilizare mai flexibilă, inclusiv unul PCIe Gen5 x16 pentru lățime de bandă crescută.
O varietate de caracteristici de clasă enterprise pentru a obține o creștere a afacerii cu TCO redus.
Serverul HPE ProLiant ML30 Gen11 oferă flexibilitate în diferite scenarii de stocare. Cu o gamă de opțiuni de 4 diskuri Large Form Factor (LFF) non-hot-plug, hot-plug sau de 8 diskuri Small Form Factor (SFF) hot-plug, puteți găsi o configurație potrivită pentru afacerea dvs. în continuă evoluție. Sursele de alimentare redundante HPE 500W, 800W și 1000W Flex Slot îmbunătățesc fiabilitatea și vă permit să partajați piese de schimb pe mai multe platforme de server. În plus, serverul HPE ProLiant ML30 Gen11 oferă un set complet de caracteristici de gestionare HPE Integrated Lights Out (iLO 6) încorporate.
Inovații în domeniul securității
HPE ProLiant ML30 Gen11 vă protejează afacerea cu o serie de inovații în domeniile de protecție a firmware-ului, detectare a malware-ului și recuperarea firmware-ului, inovații ce ajung până la nivelul procesorului. Milioane de linii de cod firmware rulează înainte ca sistemul de operare al serverului să pornească. Validarea runtime a firmware-ului, activată de HPE iLO Advanced Premium Security Edition, verifică firmware-ul serverului la fiecare 24 de ore, verificând validitatea și credibilitatea firmware-ului, esențial pentru sistem. Recuperarea securizată permite firmware-ului serverului să revină la ultima stare cunoscută sau la setările din fabrică după detectarea compromiterii codului. De asemenea, HPE Trusted Platform Module (TPM) funcționează pentru a spori securitatea datelor prin stocarea cheii de pornire a criptării în hardware pe server, oferind un mediu mai sigur.
Automatizare inteligentă a managementului
Serverul HPE ProLiant ML30 Gen11 simplifică și automatizează sarcinile de gestionare, stabilind o bază solidă pentru o platformă cloud hibridă activată prin automatizare. Încorporat în serverele Hewlett Packard Enterprise, HPE Integrated Lights-Out (iLO) monitorizează starea serverului, oferind mijloacele de raportare, gestionare continuă, alertare de servicii și gestionare locală sau la distanță pentru a identifica și rezolva rapid problemele. Automatizarea și controlul definit de software reduc timpul petrecut pentru aprovizionare și întreținere, precum și timpii de implementare.
 1. Blog, Studii de caz
 2. HPE ProLiant ML30 Gen11