Top 12 motive pentru care să alegi HPE Alletra 5000
Screenshot 2022-11-17 104330
Construit din ADN-ul HPE Nimble Storage Adaptive Flash Array, sistemul HPE Alletra 5000 oferă o soluție simplă, fiabilă și eficientă care:
1. Combină simplificarea stocării locale cu viteza și agilitatea unei experiențe operaționale în cloud Utilizați HPE Alletra 5000 pentru a combina simplificarea stocării locale cu viteza și agilitatea unei experiențe operaționale în cloud. Puteți să faceți infrastructura de bază invizibilă în timp ce transformați operațiunile pentru a fi centrate pe aplicații, nu pe infrastructură, implementarea realizându-se în câteva minute. Spre deosebire de gestionarea tradițională a stocării, HPE Alletra 5000 permite administratorilor bazelor de date să furnizeze fără efort spațiul de stocare și să accelereze implementarea aplicațiilor, eliberând resurse IT pentru operațiuni strategice de importanță critică cu valoare adăugată pentru companie.
2. Pune spațiul de stocare pe pilot automat cu un serviciu gestionat de AI Folosind cele mai avansate operațiuni AI pentru infrastructură (AIOps, bazate pe datele și perspectivele oferite de analizele predictive ale HPE InfoSight), veți putea elimina întreruperile aplicațiilor și problemele care apar, asigurând, prin operațiunile autonome desfășurate, că aplicațiile dumneavoastră sunt mereu pornite și întotdeauna rapide. Puteți anticipa și preveni întreruperile înainte ca acestea să apară, puteți identifica problemele dintre stocare și VMs și puteți identifica resursele virtuale neutilizate corespunzător. Lăsați recomandările bazate pe inteligența artificială să gestioneze infrastructura de date și profitați de analiza predictivă și de automatizarea suportului, precum și de accesul direct la experți, economisind astfel timp.
3. Optimizează raportul preț-performanță pentru sarcinile de lucru de uz general Accelerați aplicațiile cu o latență de sub milisecunde și experimentați viteze cu până la 25% mai mari decât în versiunile HPE Nimble Storage Hybrid Flash Array anterioare. Reduceți costurile și amprenta de stocare folosind funcția always-on de comprimare, care oferă economii de spațiu de până la 5 ori mai mari fără scăderi de performanță.
4. Garantează o disponibilitate de 99.9999% Uitați de grija întreruperilor neașteptate. HPE Alletra 5000 folosește o platformă bazată pe inteligență artificială pentru a garanta disponibilitatea datelor 99.9999% pentru fiecare client și pentru fiecare matrice. Este o garanție de tip nu-te-costă-nimic, nu-faci-nimic — iar cu HPE InfoSight, care prezice și previne problemele, matricele dumneavoastră devin mai inteligente, mai bune și mai fiabile în fiecare zi.
5. Garantează integritatea extremă a datelor și durabilitatea fără compromisuri Nu acceptați compromisuri între reziliența datelor și performanță. HPE Alletra 5000 oferă Triple+ Parity RAID ca standard cu impact zero asupra performanței. Triple+ Parity RAID poate gestiona trei defecțiuni simultane fără pierderi de date și oferă protecție suplimentară prin paritatea intra-drive.
6. Ajută la o scalare ușoară și fără întreruperi Creșteți capacitatea și performanța unui sistem care rulează în mod independent și fără întreruperi cu HPE Alletra 5000 scale-to-fit. De asemenea, puteți scala până la patru matrice cu mobilitate transparentă a volumului între matrice, obținând performanță liniară și scalare a capacității.
7. Simplifică și reduce costul protecției datelor Asigurați-vă acordurile de tip SLA (Service Level Agreements) cu ajutorul backup-ului și al recuperării rapide și simple, integrate în funcțiile aplicației, atât la nivel local, cât și în cloud. Replicați nativ de la HPE Alletra 6000 All Flash Arrays la HPE Alletra 5000 Hybrid Arrays și utilizați serviciul HPE Backup and Recovery bazat pe SaaS pentru a simplifica protecția datelor din cloud-ul hibrid cu restaurări instantanee, recuperare rapidă la nivel local și stocare pe termen lung în cloud, eficientă din punct de vedere al costurilor.
8. Oferă experiența infrastructurii hiperconvergente (HCI) fără limitări Valorificați toată simplitatea și ușurința de utilizare pe care le iubiți la infrastructura hiperconvergentă (HCI), dar pentru toate aplicațiile dumneavoastră. Infrastructura hiperconvergentă dezagregată HPE Alletra (dHCI) oferă o experiență hiperconvergentă ce include viteză și reziliență critice pentru afaceri, precum și scalarea independentă a procesului de calcul și a stocării.
9. Poate fi utilizată ca serviciu, la cerere Treceți de la deținerea și întreținerea infrastructurii de date la simpla accesare și utilizare a acesteia. Evitați problemele legate de supra- sau subaprovizionare, constrângerile bugetare CAPEX și ciclurile complexe de achiziție, alegând un model flexibil de consum ca serviciu cu platforma HPE GreenLake edge-to-cloud. Accesați pur și simplu resursele de stocare de care aveți nevoie prin niveluri de stocare optimizate pentru volumul de lucru. Scalați la cerere, după cum este necesar, bazați-vă pe capacitatea de rezervă pentru sarcini neașteptate de lucru sau utilizare și uitați de costurile inițiale mari, alegând un abonament lunar transparent.
10. Ajută la o tranziție simplă, accesibilă și fără riscuri Clienții HPE Nimble Storage Hybrid Flash Array își pot asuma riscul și complexitatea trecerii la HPE Alletra 5000 prin upgrade-uri rapide și fără întreruperi ale datelor. Cu ajutorul upgrade-urilor controlerului, puteți să continuați să utilizați storage-ul existent HPE Nimble și să generați ROI. Iar clienții HPE Nimble Storage pot trece la economicul HPE Alletra 5010, obținând o capacitate de două ori mai mare la un preț similar cu un HPE Nimble Storage Hybrid Array comparabil.
11. Oferă acces la peste 70 de servicii de cloud Accelerați modernizarea cu ajutorul experienței, controlului și al vizibilității oferite de HPE GreenLake, ce aduce cloud-ul oriunde se află aplicațiile și datele tale. HPE Alletra 5000 este alimentat de HPE GreenLake, oferindu-vă acces rapid și ușor la peste 70 de servicii cloud.
12. Accelează rezultatele afacerii HPE Alletra 5000 vă permite să vă transformați dintr-un operator IT într-un furnizor de servicii, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pe accelerarea rezultatelor, nu pe gestionarea infrastructurii. Risc redus, cu disponibilitate a datelor de 99,9999% garantată pentru sarcinile de lucru de uz general și agilitate crescută cu ajutorul AI-ului care prezice și rezolvă în mod automat 86% dintre probleme, chiar înainte de a identifica măcar că există una.
hpesm_pri_grn_pos_rgb
  1. Blog, Studii de caz
  2. Top 12 motive pentru care să alegi HPE Alletra 5000