EcoStruxure Micro Data Center 6U Wall Mount

Header website 1200_APC
Schneider Electric EcoStruxure Micro Data Center 6U Wall Mount permite implementarea tehnicii de calcul moderne în aproape orice spațiu disponibil
Indiferent de domeniul de activitate, companiile de astăzi sunt dependente de tehnologie, pe care o folosesc de multe ori pentru a prelucra volume din ce în ce mai mari de date, ceea ce le permite să fie mai eficiente sau să dezvolte produse și servicii de o calitate superioară. Asta presupune însă tehnică de calcul avansată, care de multe ori necesită condiții speciale de exploatare. Companiile mari dispun în general de spații amenajate pentru aceste centre de date, însă o astfel de abordare nu este întotdeauna posibilă și nici măcar necesară.
MDC6UWMCS_FL_OPEN
Soluția dedicată instalărilor de tip Micro Data Center creată de Schneider Electric – partener ELKO – reprezintă alegerea ideală pentru companiile aflate în căutarea de tehnică de calcul într-un format suficient de compact pentru a nu necesita un spațiu dedicat, dar în același timp suficient de puternică pentru a asigura sustenabilitatea și dezvoltarea pe termen lung a afacerii. Conceput pentru a adăposti servere și soluții de rețea, echipamentul adoptă un design unic, într-un format compact, ce permite montarea pe perete a unora dintre cele mai mari dispozitive disponibile pe piață, cu o reducere la minimum a spațiului util ocupat.
Noua incintă cu montare pe perete în format 6U de la Schneider Electric - EcoStruxure Micro Data Center C-Series 6U – permite instalarea grupată a unora dintre cele mai puternice servere, a soluțiilor UPS și a echipamentelor de rețea în aproape orice spațiu și în deplină siguranță. Datorită dimensiunilor de numai 650x969x331 mm, aceasta poate fi fixată fără probleme pe pereți din mediul retail, depozite sau birouri clasice, la o înălțime suficient de mare încât să prevină anumite riscuri de securitate. Iar filtrele de praf înlocuibile elimină nevoia respectării unor anumite condiții de mediu.
Disponibil pentru livrare pre-echipată, EcoStruxure Micro Data Center C-Series 6U poate fi dotată în mod opțional cu soluții UPS 1U sau 2U, picioare de susținere pentru fixarea pe pardoseală și soluții de securitate NetBotz pentru detectarea intruziunii, supraveghere video sau monitorizarea temperaturii și a nivelului de umiditate. În plus, este posibilă administrarea și monitorizarea de la distanță, pe bază de Cloud Computing, prin intermediul soluției EcoStruxure IT. Iar pentru a reduce nivelul de solicitare a personalului IT, parametrii importanți sunt monitorizați de EcoStruxure Asset Advisor, care emite în mod automat alerte și informări.
Contactează-ne la adresa de email solutii@elko.ro pentru mai multe detalii despre soluțiile pentru instalări de tip Micro Data Center pe care le putem pune la dispoziție.
Blog
  1. Soluții
  2. Infrastructură
  3. EcoStruxure Micro Data Center 6U Wall Mount